Avast Mobile Security verwijderen

Ga als volgt te werk om Avast Mobile Security te verwijderen van een Android-apparaat:

Afhankelijk van het model van uw apparaat, de Android-versie en de aanpassingen van de leverancier kunnen deze stappen iets verschillen.

Verwijderen via Android

1. Houd op het beginscherm van uw apparaat het symbool Avast Mobile Security vast totdat het begint te wiebelen.
  2. Tik op Verwijderen.
  3. Tik ter bevestiging op OK wanneer dat wordt gevraagd.

Avast Mobile Security wordt nu verwijderd van uw Android-apparaat.

Als u Avast Mobile Security opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Als u een betaald abonnement op Avast Mobile Security Premium hebt, wordt door het verwijderen van de app van uw apparaat uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een doorlopend abonnement:

Verwijderen via Google Play

1. Tik op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram Play Store om Google Play Store te openen.
  2. Zoek naar Avast Mobile Security en tik op Verwijderen.
  3. Tik ter bevestiging op OK wanneer dat wordt gevraagd.

Avast Mobile Security wordt nu verwijderd van uw Android-apparaat.

Als u Avast Mobile Security opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Als u een betaald abonnement op Avast Mobile Security Premium hebt, wordt door het verwijderen van de app van uw apparaat uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een doorlopend abonnement:

Verwijderen via de apps-instellingen

Wanneer Apparaatbeheerder van Anti-Theft is geactiveerd voor Avast Mobile Security Premium op uw apparaat, kunt u deze alleen verwijderen via de app-instellingen. Als de machtiging is uitgeschakeld, volgt u de instructies voor het verwijderen via Android of het verwijderen via Google Play.

1. Open Avast Mobile Security op uw apparaat.
  2. Tik linksboven op het hoofdscherm van de app op het pictogram Menu .
  3. Tik op InstellingenApp verwijderen.
Deze optie wordt alleen weergegeven wanneer de machtiging Apparaatbeheerder van Anti-Theft is geactiveerd.
  1. Voer uw pincode in of gebruik uw vingerafdruk om het wijzigen van instellingen toe te staan.
  2. Tik op de groene schuifregelaar (AAN) om deze op wit (UIT) te zetten, en tik daarna op App verwijderen. Het scherm App-info verschijnt.
  3. Tik op Verwijderen en vervolgens op OK om het verwijderen te bevestigen.

Avast Mobile Security wordt nu verwijderd van uw Android-apparaat.

Als u een betaald abonnement op Avast Mobile Security Premium hebt, wordt door het verwijderen van de app van uw apparaat uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een doorlopend abonnement:

Ga als volgt te werk om Avast Mobile Security uit iOS te verwijderen:

1. Houd op het beginscherm van uw apparaat het symbool Beveiliging vast totdat het begint te wiebelen.
  2. Tik op het kruisje ( x ) dat linksboven in het symbool verschijnt.
  3. Selecteer Verwijder om het verwijderen te bevestigen.

Avast Mobile Security wordt nu verwijderd van uw iOS-apparaat.

Als u Avast Mobile Security opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Als u een betaald abonnement op Avast Mobile Security Premium hebt, wordt door het verwijderen van de app van uw apparaat uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een doorlopend abonnement:
  • Avast Mobile Security Premium 6.x voor Android
  • Avast Mobile Security 6.x voor Android

• Avast Mobile Security Premium 2.x voor iOS
  • Avast Mobile Security 2.x voor iOS
  • Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger
  • Apple iOS 12,0 of hoger