De zelfstandige versie van Avast SecureLine VPN voor Windows installeren

Dit artikel bevat instructies over de installatie van de zelfstandige versie van Avast SecureLine VPN voor Windows. Als u Avast Antivirus gebruikt, is SecureLine VPN al geïnstalleerd als programmaonderdeel.

Voordat u SecureLine VPN gaat installeren, controleert u of u bent aangemeld bij Windows met beheerdersbevoegdheden, of er geen andere programma's worden uitgevoerd in Windows en of uw antivirussoftware tijdelijk is uitgeschakeld (raadpleeg daarvoor de instructies in de documentatie van de fabrikant).

• Windows 10 met uitzondering van Mobile en IoT Core Edition (32- of 64-bits); Windows 8/8.1 met uitzondering van RT en Starter Edition (32- of 64-bits); Windows 7 SP1 of nieuwer, elke editie (32- of 64-bits); Windows Vista SP2 of nieuwer, met uitzondering van Starter Edition (32- of 64-bits); Windows XP SP3, elke editie (32-bits)
  • Volledig Windows-compatibele pc met Intel Pentium 4/AMD Athlon 64-processor of nieuwer (moet SSE2 ondersteunen)
  • 256 MB RAM-geheugen of meer
  • 100 MB vrije ruimte op de harde schijf
  • internetverbinding

Avast SecureLine VPN Standalone installeren

Voer de volgende stappen uit om Avast SecureLine VPN als zelfstandige versie te installeren:

1. Download het installatiebestand Avast SecureLine VPN van de website van Avast of via onderstaande downloadknop: Avast SecureLine VPN downloaden ... en sla het bestand avast_secureline_setup.exe op op een locatie waar u het gemakkelijk kunt terugvinden (bijvoorbeeld op het bureaublad van Windows).
  2. Voer het gedownloade installatiebestand uit, ... en geef toestemming om de installatie te starten, wanneer u daarom wordt gevraagd door Gebruikersaccountbeheer.
  3. Selecteer uw taal, klik op OK en klik vervolgens op Volgende om door te gaan.
  4. Klik op Akkoord gaan met deze overeenkomst om te bevestigen dat u de voorwaarden licentieovereenkomst heb gelezen en aanvaardt, en klik vervolgens op Volgende.
  5. Klik op Bladeren... als u de doelmap voor de installatie wilt wijzigen en klik vervolgens op Volgende.
  6. Klik op Installeren.
    Als u via het dialoogvenster van de Windows-beveiliging om toestemming wordt gevraagd voor de installatie van VPN Network Adapter van Sparklabs, klikt u op Installeren.
  7. Klik op Voltooien.

U kunt Avast SecureLine VPN openen door te dubbelklikken op het snelkoppelingspictogram op het Windows-bureaublad. Lees het volgende artikel om de zelfstandige versie van SecureLine VPN te activeren:

• Avast SecureLine VPN 1.x voor Windows