De taal van de gebruikersinterface van Avast Antivirus wijzigen

Avast Antivirus ondersteunt meerdere talen. In de instellingen kunt u uw voorkeurstaal voor de gebruikersinterface van Avast aanpassen.

U hebt een internetverbinding nodig om eventuele extra talen te downloaden en te installeren.

De taal wijzigen in Avast Antivirus

1. Open de gebruikersinterface van Avast en selecteer MenuInstellingen.
  2. Selecteer de tegels Algemeen en Talen.
    Als u uw voorkeurstaal al hebt geïnstalleerd, gaat u naar stap 7.
  3. Klik op Nieuwe taal toevoegen, zet een vinkje in het vakje naast elke taal die u wilt installeren en klik op Nu installeren om te bevestigen.
  4. Als in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om machtigingen wordt gevraagd, klikt u op Ja (of Doorgaan in oudere versies van Windows).
  5. Wacht totdat de installatiewizard alle bestanden van Avast Antivirus op uw pc heeft bijgewerkt.
  6. Wanneer de update is voltooid, klikt u op Gereed.
  7. Klik op het instellingenscherm AlgemeenTalen op de vervolgkeuzelijst om uw voorkeurstaal te selecteren.

De nieuwe taal wordt toegepast. Als de taal niet meteen wordt gewijzigd, sluit u de gebruikersinterface van Avast en opent u deze opnieuw.