De taal wijzigen in Avast Antivirus

Avast Antivirus is beschikbaar in meer dan 40 talen. Raadpleeg de instructies in onderstaande gedeelten om de taal van de toepassing te wijzigen:

U moet zijn verbonden met internet om extra talen te kunnen downloaden en installeren.

Een nieuwe taal installeren

Raadpleeg de gif-animatie of de stappen hieronder om een nieuwe taal te installeren in Avast Antivirus:

1. Open Avast Antivirus en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenTalen.
  3. Klik op Nieuwe taal toevoegen. Schakel het selectievakje in naast elke taal die u wilt installeren en klik op Nu installeren.
  4. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  5. Klik op Ja om in te stemmen met de wijziging.
  6. Wacht tot de nieuwe taal wordt geïnstalleerd in Avast Antivirus.
  7. Klik wanneer u daarom wordt gevraagd op Computer opnieuw starten om uw computer meteen opnieuw op te starten. Als u niet wordt gevraagd uw computer opnieuw op te starten, klikt u op Gereed.

Wanneer de computer opnieuw is opgestart, is de installatie van de nieuwe taal in Avast Antivirus voltooid. Volg de stappen in onderstaand gedeelte om de taal te wijzigen in Avast Antivirus.

De taal wijzigen

Raadpleeg de gif-animatie of de stappen hieronder om de taal in Avast Antivirus te wijzigen:

1. Open Avast Antivirus en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenTalen.
  3. Gebruik de vervolgkeuzelijst om de door u gewenste taal in te stellen.

Avast Antivirus wordt nu weergegeven in de door u gekozen taal. Als de taal niet meteen wordt gewijzigd, sluit u Avast Antivirus en opent u het opnieuw.

• Avast Omni 21.x voor Windows
  • Avast Premium Security 21.x voor Windows
  • Avast Free Antivirus 21.x voor Windows
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32 / 64-bit