De taal van de gebruikersinterface van Avast Antivirus wijzigen

Avast Antivirus ondersteunt meerdere talen. In de instellingen kunt u uw voorkeurstaal voor de gebruikersinterface van Avast aanpassen.

U hebt een internetverbinding nodig om eventuele extra talen te downloaden en te installeren.

De taal wijzigen in Avast Antivirus

1. Open de gebruikersinterface van Avast en selecteer @ID_33 ▸ @ID_67.
  2. Selecteer de tegels @ID_68 en @ID_99.
    Als u uw voorkeurstaal al hebt geïnstalleerd, gaat u naar stap 7.
  3. Klik op @ID_100, zet een vinkje in het vakje naast elke taal die u wilt installeren en klik op @ID_101 om te bevestigen.
  4. Als in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om machtigingen wordt gevraagd, klikt u op Ja (of Doorgaan in oudere versies van Windows).
  5. Wacht totdat de installatiewizard alle bestanden van Avast Antivirus op uw pc heeft bijgewerkt.
  6. Wanneer de update is voltooid, klikt u op @ID_102.
  7. Klik op het instellingenscherm @ID_68 ▸ @ID_99 op de vervolgkeuzelijst om uw voorkeurstaal te selecteren.

De nieuwe taal wordt toegepast. Als de taal niet meteen wordt gewijzigd, sluit u de gebruikersinterface van Avast en opent u deze opnieuw.