De taal van de gebruikersinterface van Avast Antivirus wijzigen

Avast Antivirus ondersteunt diverse talen. U kunt de gebruikersinterface van Avast aanpassen aan uw voorkeurstaal via de instellingen.

U hebt een internetverbinding nodig om eventuele extra talen te downloaden en installeren.

De taal wijzigen in Avast Antivirus

1. Open de gebruikersinterface van Avast en selecteer MenuInstellingen.
  2. Controleer of het tabblad Algemeen is geselecteerd en klik op Extra talen installeren.
    Als u uw voorkeurstaal al hebt geïnstalleerd, gaat u naar stap 7.
  3. Schakel het selectievakje in naast elke taal die u wilt installeren en klik op OK.
  4. Als in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om machtigingen wordt gevraagd, klikt u op Ja (of Doorgaan in oudere versies van Windows).
  5. Wacht totdat de installatiewizard alle bestanden van Avast Antivirus op uw computer heeft bijgewerkt.
  6. Wanneer het bijwerken is voltooid, klikt u op Gereed.
  7. Selecteer in het instellingenscherm Algemeen uw voorkeurstaal in de vervolgkeuzelijst en klik op Taal.
  8. Klik ter bevestiging op OK.

Uw nieuwe taal wordt nu toegepast. Als de taal niet meteen is aangepast, sluit u de gebruikersinterface van Avast en opent u deze opnieuw.

• Avast Ultimate 18.x
  • Avast Premier 18.x
  • Avast Internet Security 18.x
  • Avast Pro Antivirus 18.x
  • Avast Free Antivirus 18.x
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1, 32-/64-bits
  • Microsoft Windows Vista Home Basic / Home Premium / Business / Enterprise / Ultimate – Service Pack 2, 32-/64-bits
  • Microsoft Windows XP Home / Professional / Media Center Edition – Service Pack 3, 32-bits