De taal van de gebruikersinterface van Avast Antivirus wijzigen

Avast Antivirus ondersteunt meerdere talen. In de instellingen kunt u uw voorkeurstaal voor de gebruikersinterface van Avast aanpassen.

U hebt een internetverbinding nodig om eventuele extra talen te downloaden en installeren.

De taal wijzigen in Avast Antivirus

1. Open de gebruikersinterface van Avast en selecteer MenuInstellingen.
  2. Zorg ervoor dat de tegels Algemeen en Talen zijn geselecteerd.
    Als u uw voorkeurstaal al hebt geïnstalleerd, gaat u naar stap 7.
  3. Klik op Nieuwe taal toevoegen, tik op het vakje naast elke taal die u wilt installeren en klik op Nu installeren om te bevestigen.
  4. Als in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om machtigingen wordt gevraagd, klikt u op Ja.
  5. Wacht totdat alle bestanden van Avast Antivirus op uw computer zijn bijgewerkt.
  6. Wanneer de update is voltooid, klikt u op Gereed.
  7. Klik op het instellingenscherm AlgemeenTalen op de vervolgkeuzelijst om uw voorkeurstaal te selecteren.

De nieuwe taal wordt toegepast. Als de taal niet meteen wordt gewijzigd, sluit u de gebruikersinterface van Avast en opent u deze opnieuw.

• Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8,1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits