Avast Cleanup Premium activeren

Na aanschaf van Avast Cleanup Premium moet u het product activeren met een geldige activeringscode (soms ook abonnementscode of waardeboncode genoemd) of via het Avast-account dat is geregistreerd met het e-mailadres dat u hebt gebruikt om de aankoop te doen.

Controleer voordat u doorgaat met het activeren of de nieuwste versie van Avast Cleanup Premium is geïnstalleerd op uw computer. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Avast Cleanup Premium activeren

Uw activeringscode is op verschillende plaatsen te vinden, afhankelijk van hoe u het product hebt gekocht: in het e-mailbericht met de bestelbevestiging, op een activeringskaart of in een ander Avast-product. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u uw activeringscode kunt vinden:

Ga als volgt te werk om Avast Cleanup Premium te activeren met een activeringscode:

1. Dubbelklik op het pictogram Avast Cleanup Premium op het bureaublad om de toepassing te openen.
  2. Ga naar MenuMijn licenties.
  3. Klik op het scherm Mijn licenties op Voer een geldige activeringscode in.
  4. Typ of plak uw activeringscode in het tekstvak en klik op Invoeren.
  5. Controleer uw licentiegegevens voor de ingevoerde activeringscode. Als u een activeringscode hebt voor onderling uitwisselbare producten, kunt u in het vervolgkeuzemenu op een item klikken en een andere licentie selecteren. Klik vervolgens op Doorgaan om terug te keren naar het scherm Mijn licenties.

Al uw Avast-licenties worden automatisch weergegeven in de Avast-account die is geregistreerd met het e-mailadres dat u hebt gebruikt om de aankoop te doen.

Als u nog geen Avast-account hebt, raadpleegt u het volgende artikel voor instructies:

Ga als volgt te werk om Avast Cleanup Premium te activeren via uw Avast-account:

1. Dubbelklik op het pictogram Avast Cleanup Premium op het bureaublad om de toepassing te openen.
  2. Ga naar MenuMijn licenties.
  3. Klik op het scherm Mijn licenties op Aanmelden bij uw Avast-account.
  4. Voer de aanmeldingsgegevens voor uw Avast-account in en klik op Aanmelden. U kunt ook Aanmelden met Facebook of Aanmelden met Google selecteren om u aan te melden bij uw Avast-account met uw bestaande aanmeldingsgegevens voor Facebook of Google.
  5. Controleer de licentiegegevens voor het gekoppelde Avast-account. Als u licenties hebt voor onderling uitwisselbare producten, kunt u in het vervolgkeuzemenu op een item klikken en een andere licentie selecteren. Klik vervolgens op Doorgaan om terug te keren naar het scherm Mijn licenties.

Uw licentie voor Avast Cleanup Premium is nu geactiveerd. De vervaldatum van de licentie wordt weergegeven onder Licenties op deze computer.

U kunt de licentie activeren op het aantal computers dat u bij aankoop hebt opgegeven.

Activeringsproblemen oplossen

Als u problemen ondervindt tijdens de activering, installeert u Avast Cleanup Premium opnieuw op uw computer en reactiveert u het product. In de volgende artikelen vindt u uitgebreide instructies voor het opnieuw installeren:

Het kan tot 24 uur duren voordat de licentie is gesynchroniseerd. Als uw licentie na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

• Avast Cleanup Premium 19.x

• Avast Ultimate 19.x