Avast Cleanup Premium activeren

Nadat u Avast Cleanup Premium hebt gekocht, wordt het product automatisch geactiveerd. In sommige gevallen moet u de activeringscode handmatig invoeren. U vindt de activeringscode in het e-mailbericht met de bestelbevestiging die na aanschaf naar u is verzonden.

In dit artikel gaan we ervan uit dat Avast Cleanup Premium al is geïnstalleerd op uw pc. Raadpleeg het volgende artikel voor installatie-instructies:

Avast Cleanup Premium activeren

Voer de volgende stappen uit om Avast Cleanup Premium te activeren:

1. Open het e-mailbericht met de bestelbevestiging.
  2. Schuif omlaag naar het gedeelte Installatie-instructies in het e-mailbericht en kopieer de activeringscode.
  3. Dubbelklik op het pictogram Avast Cleanup Premium op het bureaublad om het programma te openen.
  4. Voer de activeringscode in in het tekstvak dat wordt weergegeven boven de interface van Cleanup Premium.
  5. Klik op OK.

U kunt uw abonnementsgegevens van Cleanup Premium bekijken via InstellingenAbonnement.

• Avast Cleanup Premium 17.x