De taal van de gebruikersinterface van Avast Antivirus wijzigen

Avast Antivirus ondersteunt diverse talen. Voer de stappen in dit artikel uit om de taal van de gebruikersinterface in Avast Antivirus te wijzigen.

De taal wijzigen

1. Open de gebruikersinterface van Avast en klik op Instellingen.
  2. Controleer of het tabblad Algemeen is geselecteerd en klik op Extra talen installeren.
    Als u uw voorkeurstaal al hebt geïnstalleerd, opent u de vervolgkeuzelijst naast Taal om deze weer te geven.
  3. Schakel het selectievakje in naast elke taal die u wilt installeren en klik op OK. Als u in Gebruikersaccountbeheer om machtigingen wordt gevraagd, klikt u op Ja (of Doorgaan).
  4. Wanneer de installatie voltooid is, klikt u op Gereed.
  5. Open de geïnstalleerde talen door te navigeren naar Instellingen en uw voorkeurstaal te selecteren in de vervolgkeuzelijst naast Taal. Klik ter bevestiging op OK.

Als de nieuwe taal niet meteen wordt toegepast, sluit u de gebruikersinterface van Avast en opent u deze opnieuw.