Avast SecureLine VPN voor Windows verwijderen

Voer voor het verwijderen van Avast SecureLine VPN van uw Windows-pc de volgende stappen uit in het gedeelte dat betrekking heeft op uw programmaversie.

Instructies

1. Controleer of er geen andere toepassing of ander antivirusprogramma wordt uitgevoerd op uw pc.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de  Startknop van Windows en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  3. Controleer of Apps en onderdelen is geselecteerd in het linkerdeelvenster, klik op Avast SecureLine VPN en selecteer Verwijderen.
  4. Druk tegelijkertijd op de toets  Win en de toets X, en selecteer vervolgens Programma's en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  5. Klik met de rechtermuisknop op Avast SecureLine VPN en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  6. Klik op de  Startknop van Windows en selecteer Configuratiescherm.
  7. Klik onder Programma's op Een programma verwijderen als u de standaardweergave met categorieën gebruikt, ... of klik op Programma's en onderdelen als u de weergave met grote of kleine pictogrammen gebruikt.
  8. Klik met de rechtermuisknop op Avast SecureLine VPN en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  9. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om machtigingen wordt gevraagd.
  10. Wanneer het venster Avast SecureLine VPN verwijderen verschijnt, klikt u op Ja om het verwijderen te bevestigen.
  11. Wacht totdat Avast SecureLine VPN van uw computer is verwijderd.
  12. Wanneer het verwijderen voltooid is, klikt u op OK.

Avast SecureLine VPN is verwijderd van uw computer. Als u de zelfstandige versie van Avast SecureLine VPN opnieuw wilt installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

• Avast SecureLine VPN 5.x voor Windows

• Avast Ultimate 20.x