Avast SecureLine VPN verwijderen

Ga als volgt te werk om Avast SecureLine VPN te verwijderen uit uw versie van het besturingssysteem:

Windows 10

1. Controleer of er geen andere toepassing of ander antivirusprogramma wordt uitgevoerd op uw pc.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de Startknop van Windows () en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  3. Controleer of Apps en onderdelen is geselecteerd in het linkerdeelvenster, klik op Avast SecureLine VPN en selecteer Verwijderen.
  4. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  5. Wanneer het venster Avast SecureLine VPN verwijderen verschijnt, klikt u op Ja om het verwijderen te bevestigen.
  6. Wacht totdat Avast SecureLine VPN van uw computer is verwijderd.
  7. Wanneer het verwijderen voltooid is, klikt u op OK.

Avast SecureLine VPN wordt nu verwijderd van uw computer.

Als u Avast SecureLine VPN opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast SecureLine VPN van uw pc verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een doorlopend abonnement:

Windows 8

1. Controleer of er geen andere toepassing of ander antivirusprogramma wordt uitgevoerd op uw pc.
  2. Druk op het toetsenbord tegelijkertijd op de toets  Win en de toets X, en selecteer vervolgens Programma's en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  3. Klik met de rechtermuisknop op Avast SecureLine en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  4. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  5. Wanneer het venster Avast SecureLine VPN verwijderen verschijnt, klikt u op Ja om het verwijderen te bevestigen.
  6. Wacht totdat Avast SecureLine VPN van uw computer is verwijderd.
  7. Wanneer het verwijderen voltooid is, klikt u op OK.

Avast SecureLine VPN wordt nu verwijderd van uw computer.

Als u Avast SecureLine VPN opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast SecureLine VPN van uw pc verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een doorlopend abonnement:

Windows 7

1. Controleer of er geen andere toepassing of ander antivirusprogramma wordt uitgevoerd op uw pc.
  2. Klik op de knop Start () in Windows en selecteer Configuratiescherm.
  3. Klik onder Programma's op Een programma verwijderen als u de standaardweergave met categorieën gebruikt, ... of klik op Programma's en onderdelen als u de weergave met grote of kleine pictogrammen gebruikt.
  4. Klik met de rechtermuisknop op Avast SecureLine en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  5. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  6. Wanneer het venster Avast SecureLine VPN verwijderen verschijnt, klikt u op Ja om het verwijderen te bevestigen.
  7. Wacht totdat Avast SecureLine VPN van uw computer is verwijderd.
  8. Wanneer het verwijderen voltooid is, klikt u op OK.

Avast SecureLine VPN wordt nu verwijderd van uw computer.

Als u Avast SecureLine VPN opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast SecureLine VPN van uw pc verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een doorlopend abonnement:
Als u Avast SecureLine VPN naar de Prullenmand sleept, wordt de toepassing daarmee niet verwijderd.

Ga als volgt te werk om Avast SecureLine VPN van uw Mac te verwijderen:

1. Open de gebruikersinterface van Avast SecureLine VPN op een van de volgende manieren:
    • Klik op het symbool Avast SecureLine VPN in de menubalk en selecteer Open Avast SecureLine VPN.
    • Klik op Ga in de menubalk, selecteer Programma's en dubbelklik op het symbool Avast SecureLine VPN.
  2. Controleer of de interface van Avast SecureLine VPN actief is, klik op Avast SecureLine VPN in de menubalk en selecteer Verwijder Avast SecureLine VPN.
  3. Klik op Verwijder.
  4. Gebruik als daarom wordt gevraagd uw Touch ID of voer de gebruikersnaam en het wachtwoord met beheerdersrechten in en klik op OK.
  5. Klik op Sluit.

Avast SecureLine VPN wordt nu verwijderd van uw Mac.

Als u Avast SecureLine VPN opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast SecureLine VPN van uw Mac verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een doorlopend abonnement:

Ga als volgt te werk om Avast SecureLine VPN te verwijderen van een Android-apparaat:

Verwijderen via de Android-instellingen

Deze stappen kunnen iets verschillen afhankelijk van het model van uw apparaat, de Android-versie en de aanpassingen door de leverancier.
  1. Open het gedeelte Instellingen op uw apparaat en ga naar Apps.
  2. Selecteer Avast SecureLine.
  3. Tik op Verwijderen.
  4. Tik op OK om de verwijdering te bevestigen.

Avast SecureLine VPN wordt nu verwijderd van uw Android-apparaat.

Als u Avast SecureLine VPN opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast SecureLine VPN van uw apparaat verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een doorlopend abonnement:

Verwijderen via Google Play

1. Tik op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram Google Play Store om de winkel te openen.
  2. Zoek naar Avast SecureLine VPN en tik op Verwijderen.
  3. Tik op OK om de verwijdering te bevestigen.

Avast SecureLine VPN wordt nu verwijderd van uw Android-apparaat.

Als u Avast SecureLine VPN opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast SecureLine VPN van uw apparaat verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een doorlopend abonnement:

Ga als volgt te werk om Avast SecureLine VPN uit iOS te verwijderen:

1. Houd op het beginscherm van uw apparaat het symbool SecureLine vast totdat het begint te wiebelen.
  2. Tik op het kruisje ( x ) dat linksboven in het symbool verschijnt.
  3. Selecteer Verwijder om het verwijderen te bevestigen.

Avast SecureLine VPN wordt nu verwijderd van uw iOS-apparaat.

Als u Avast SecureLine VPN opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast SecureLine VPN van uw apparaat verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een doorlopend abonnement:
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor Windows
  • Avast SecureLine VPN 3.x voor Mac
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor Android
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor iOS

• Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger

• Apple iOS 11,0 of hoger