Avast AntiTrack verwijderen

Ga als volgt te werk om Avast AntiTrack te verwijderen uit uw versie van het besturingssysteem:

Windows 10

1. Controleer of er geen andere toepassing of ander antivirusprogramma wordt uitgevoerd op uw pc.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de knop  Start van Windows en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  3. Controleer of Apps en onderdelen is geselecteerd in het linkerdeelvenster, klik op Avast AntiTrack en selecteer Verwijderen.
  4. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  5. Wanneer het venster Avast AntiTrack verwijderen verschijnt, klikt u op OK om het verwijderen te bevestigen.
  6. Klik op Verwijderen.
  7. Wacht totdat Avast AntiTrack van uw pc is verwijderd.
  8. Wanneer het verwijderen voltooid is, klikt u op Sluiten.

Avast AntiTrack is nu verwijderd van uw pc.

Als u Avast AntiTrack opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast AntiTrack van uw pc verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een doorlopend abonnement:

Windows 8

1. Controleer of er geen andere toepassing of ander antivirusprogramma wordt uitgevoerd op uw pc.
  2. Druk op het toetsenbord tegelijkertijd op de toets  Win en de toets X en selecteer vervolgens Programma's en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  3. Klik met de rechtermuisknop op Avast AntiTrack en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  4. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  5. Wanneer het venster Avast AntiTrack verwijderen verschijnt, klikt u op OK om het verwijderen te bevestigen.
  6. Klik op Verwijderen.
  7. Wacht totdat Avast AntiTrack van uw pc is verwijderd.
  8. Wanneer het verwijderen voltooid is, klikt u op Sluiten.

Avast AntiTrack is nu verwijderd van uw pc.

Als u Avast AntiTrack opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast AntiTrack van uw pc verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een doorlopend abonnement:

Windows 7

1. Controleer of er geen andere toepassing of ander antivirusprogramma wordt uitgevoerd op uw pc.
  2. Klik op de knop  Start van Windows en selecteer Configuratiescherm.
  3. Klik onder Programma's op Een programma verwijderen als u de standaardweergave met categorieën gebruikt, ... of klik op Programma's en onderdelen als u de weergave met grote of kleine pictogrammen gebruikt.
  4. Klik met de rechtermuisknop op Avast AntiTrack en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  5. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  6. Wanneer het venster Avast AntiTrack verwijderen verschijnt, klikt u op OK om het verwijderen te bevestigen.
  7. Klik op Verwijderen.
  8. Wacht totdat Avast AntiTrack van uw pc is verwijderd.
  9. Wanneer het verwijderen voltooid is, klikt u op Sluiten.

Avast AntiTrack is nu verwijderd van uw pc.

Als u Avast AntiTrack opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast AntiTrack van uw pc verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een doorlopend abonnement:
Als u Avast AntiTrack naar de Prullenmand sleept, wordt de toepassing daarmee niet verwijderd.

Ga als volgt te werk om Avast AntiTrack van uw Mac te verwijderen:

1. Open de gebruikersinterface van Avast AntiTrack op een van de volgende manieren:
    • Klik op het pictogram Avast AntiTrack in de menubalk en selecteer Open Avast AntiTrack.
    • Klik op Ga in de menubalk, selecteer Programma's en dubbelklik op het pictogram Avast AntiTrack.
  2. Zorg ervoor dat het venster van Avast AntiTrack actief is, klik op Avast AntiTrack in de menubalk en selecteer Verwijder.
  3. Klik op Verwijder.
  4. Gebruik als daarom wordt gevraagd uw Touch ID of voer de gebruikersnaam en het wachtwoord met beheerdersrechten in en klik op OK.
  5. Klik op OK.

Avast AntiTrack is nu verwijderd van uw Mac.

Als u Avast AntiTrack opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast AntiTrack van uw Mac verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een doorlopend abonnement:

Ga als volgt te werk om Avast AntiTrack te verwijderen van een Android-apparaat:

Verwijderen via de Android-instellingen

Deze stappen kunnen iets verschillen afhankelijk van het model van uw apparaat, de Android-versie en de aanpassingen door de leverancier.
  1. Open het gedeelte Instellingen op uw apparaat en ga naar Apps.
  2. Selecteer Avast AntiTrack.
  3. Tik op Verwijderen.
  4. Tik op OK om de verwijdering te bevestigen.

Avast AntiTrack wordt nu van uw Android-apparaat verwijderd.

Als u Avast AntiTrack opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast AntiTrack van uw apparaat verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een doorlopend abonnement:

Verwijderen via Google Play Store

1. Tik op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram Google Play Store om de winkel te openen.
  2. Zoek naar Avast AntiTrack en tik op Verwijderen.
  3. Tik op Ja om de verwijdering te bevestigen.

Avast AntiTrack wordt nu van uw Android-apparaat verwijderd.

Als u Avast AntiTrack opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast AntiTrack van uw apparaat verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een doorlopend abonnement:
  • Avast AntiTrack 1.x voor Windows
  • Avast AntiTrack 1.x voor Mac
  • Avast AntiTrack voor Android 1.x