De taal van de gebruikersinterface van Avast Antivirus wijzigen

Avast Antivirus ondersteunt meerdere talen. In de instellingen kunt u uw voorkeurstaal voor de gebruikersinterface van Avast Antivirus aanpassen.

U hebt een internetverbinding nodig om eventuele extra talen te downloaden en te installeren.

De taal wijzigen in Avast Antivirus

1. Open Avast Antivirus en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenTalen.
Als u uw voorkeurstaal al hebt geïnstalleerd, gaat u naar stap 7.
  1. Klik op Nieuwe taal toevoegen. Schakel het selectievakje in naast elke taal die u wilt installeren en klik op Nu installeren.
  2. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  3. Wacht totdat de installatiewizard alle bestanden van Avast Antivirus op uw pc heeft bijgewerkt.
  4. Wanneer de update is voltooid, klikt u op Gereed.
  5. Klik op het instellingenscherm AlgemeenTalen op de vervolgkeuzelijst om uw voorkeurstaal te selecteren.

De nieuwe taal wordt toegepast. Als de taal niet meteen wordt gewijzigd, sluit u Avast Antivirus en opent u het opnieuw.