Avast SecureLine VPN voor Windows verwijderen

Voer voor het verwijderen van Avast SecureLine VPN van uw pc de volgende stappen uit in het gedeelte dat betrekking heeft op uw programmaversie.

Instructies voor de zelfstandige versie van Avast SecureLine VPN

1. Meld u bij Windows aan als een gebruiker met beheerdersrechten en controleer of er geen andere toepassing of antivirusprogramma wordt uitgevoerd op uw computer.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de Startknop van Windows en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  3. Controleer of Apps en onderdelen is geselecteerd in het linkerdeelvenster, klik op Avast SecureLine VPN en selecteer Verwijderen.
  4. Druk tegelijkertijd op de Windows-toets en de X-toets, en selecteer vervolgens Programma's en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  5. Klik met de rechtermuisknop op Avast SecureLine VPN, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  6. Klik op de Startknop van Windows en selecteer Configuratiescherm.
  7. Klik onder Programma's op Een programma verwijderen als u de standaardweergave met categorieën gebruikt, ... of klik op Programma's en onderdelen als u de weergave met grote of kleine pictogrammen gebruikt.
  8. Klik met de rechtermuisknop op Avast SecureLine VPN, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  9. Klik op de Startknop van Windows en selecteer Configuratiescherm, ... of selecteer InstellingenConfiguratiescherm als u het klassieke Startmenu gebruikt.
  10. Klik onder Programma's op Een programma verwijderen als u de standaardweergave met categorieën gebruikt, ... of klik op Programma's en onderdelen als u de klassieke weergave gebruikt.
  11. Klik met de rechtermuisknop op Avast SecureLine VPN, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  12. Klik op de Startknop van Windows en selecteer Configuratiescherm, ... of selecteer InstellingenConfiguratiescherm als u het klassieke Startmenu gebruikt.
  13. Klik op Programma's installeren of verwijderen als u de categorieweergave gebruikt, ... of dubbelklik op Programma's installeren of verwijderen als u de klassieke weergave gebruikt.
  14. Selecteer Avast SecureLine VPN door er één keer op te klikken en klik rechtsonder op Verwijderen in de gemarkeerde selectie.
  15. Als in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om machtigingen wordt gevraagd, klikt u op JaDoorgaan).
  16. Wanneer het venster Avast SecureLine VPN verwijderen verschijnt, klikt u op Ja om het verwijderen te bevestigen.
  17. Wacht totdat Avast SecureLine VPN van uw computer is verwijderd.
  18. Wanneer het verwijderen voltooid is, klikt u op OK.

Avast SecureLine VPN wordt nu verwijderd van uw computer. Als u de zelfstandige versie van Avast Secureline VPN opnieuw wilt installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Instructies voor het onderdeel SecureLine VPN van Avast Antivirus

1. Open de gebruikersinterface van Avast en klik op MenuInstellingen.
  2. Selecteer het tabblad Onderdelen in het linkervenster, schuif omlaag en klik op het deelvenster SecureLine VPN om het gedeelte uit te vouwen. Klik vervolgens op Onderdeel verwijderen.
  3. Klik boven aan het scherm Onderdelen op Computer opnieuw starten en klik op Nu opnieuw starten om het verwijderen van het onderdeel SecureLine VPN te bevestigen.
  4. Start de pc opnieuw.

Het onderdeel SecureLine VPN wordt nu verwijderd uit Avast Antivirus. Als u het onderdeel SecureLine VPN opnieuw wilt installeren, herhaalt u bovenstaande stappen en klikt u in stap 2 op Onderdeel installeren.

1. Open de installatiewizard van Avast in Avast Antivirus.
  2. Klik op Wijzigen in de installatiewizard van Avast.
  3. Schakel het selectievakje bij SecureLine VPN uit en klik op Wijzigen.
  4. Wacht totdat de installatiewizard alle bestanden van Avast Antivirus op uw computer heeft bijgewerkt.
  5. Klik op Computer opnieuw starten om het verwijderen van het onderdeel SecureLine VPN te voltooien.

Het onderdeel SecureLine VPN wordt nu verwijderd uit Avast Antivirus. Als u het onderdeel SecureLine VPN opnieuw wilt installeren, herhaalt u bovenstaande stappen en klikt u in stap 3 op SecureLine VPN.

• Avast SecureLine VPN 2.x voor Windows

• Avast Ultimate 18.x
  • Avast Premier 18.x
  • Avast Internet Security 18.x
  • Avast Pro Antivirus 18.x
  • Avast Free Antivirus 18.x
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1, 32-/64-bits
  • Microsoft Windows Vista Home Basic / Home Premium / Business / Enterprise / Ultimate – Service Pack 2, 32-/64-bits
  • Microsoft Windows XP Home / Professional / Media Center Edition – Service Pack 3, 32-bits