Avast SecureLine VPN voor Windows verwijderen

Als u Avast SecureLine VPN in Windows wilt verwijderen, voert u de stappen uit in het onderstaande gedeelte dat betrekking heeft op uw versie van SecureLine.

Het onderdeel SecureLine VPN van Avast Antivirus verwijderen

1. Open de gebruikersinterface van Avast en klik op Instellingen.
  2. Klik op het tabblad Onderdelen op de pijl-omlaag naast SecureLine VPN en klik op Onderdeel verwijderen.
  3. Klik op OK.
  4. Start de pc opnieuw.

Als u het onderdeel SecureLine VPN opnieuw wilt installeren, herhaalt u bovenstaande stappen en klikt u in stap 2 op Onderdeel installeren.

1. Open de installatiewizard van Avast via het Configuratiescherm van Windows.
  2. Klik op Wijzigen in de installatiewizard van Avast.
  3. Schakel SecureLine VPN uit in het gedeelte Privacy en klik op Wijzigen.
  4. Klik op Computer opnieuw starten om het verwijderen te voltooien.

Als u het onderdeel SecureLine VPN opnieuw wilt installeren, herhaalt u bovenstaande stappen en schakelt u in stap 3 het selectievakje in bij SecureLine VPN.

Avast SecureLine VPN Standalone verwijderen

1. Meld u bij Windows aan als beheerder en controleer of er geen andere programma's worden uitgevoerd.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de Startknop van Windows en selecteer Programma's en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  3. Klik met de rechtermuisknop op Avast SecureLine VPN, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  4. Druk tegelijkertijd op de Win-toets en de X-toets, en selecteer vervolgens Programma's en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  5. Klik met de rechtermuisknop op Avast SecureLine VPN en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  6. Klik op de Startknop van Windows en selecteer Configuratiescherm.
  7. Klik onder Programma's op Een programma verwijderen als u de standaardweergave met categorieën gebruikt, ... of klik op Programma's en onderdelen als u de weergave met grote of kleine pictogrammen gebruikt.
  8. Klik met de rechtermuisknop op Avast SecureLine VPN, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  9. Klik op de Startknop van Windows en selecteer Configuratiescherm, ... of selecteer Instellingen en klik op Configuratiescherm als u het klassieke Startmenu gebruikt.
  10. Klik onder Programma's op Een programma verwijderen als u de standaardweergave met categorieën gebruikt, ... of klik op Programma's en onderdelen als u de klassieke weergave gebruikt.
  11. Klik met de rechtermuisknop op Avast SecureLine VPN, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  12. Klik op de Startknop van Windows en selecteer Configuratiescherm, ... of selecteer Instellingen en klik op Configuratiescherm als u het klassieke Startmenu gebruikt.
  13. Klik op Programma's installeren of verwijderen als u de categorieweergave gebruikt, ... of dubbelklik op Programma's installeren of verwijderen als u de klassieke weergave gebruikt.
  14. Selecteer Avast SecureLine VPN door er één keer op te klikken en klik rechtsonder in de gemarkeerde selectie op Verwijderen.
  15. Klik op Ja.
  16. Klik op OK.

Als u SecureLine VPN opnieuw wilt installeren, voert u de stappen in dit artikel uit:

• Avast SecureLine VPN 1.x voor Windows