Een Avast-account maken

Uw Avast-account is een portal waar u alle Avast-licenties kunt beheren die zijn geregistreerd voor uw e-mailadres. Dit kunnen licenties zijn voor elk Avast-product op al uw apparaten. In het volgende artikel vindt u meer informatie over uw Avast-account:

Er wordt niet automatisch een account gemaakt voor het e-mailadres dat u gebruikt om een aankoop te doen of om u mee te registreren voor een gratis product. U moet zelf een account maken. Als u uw Avast-account registreert met hetzelfde e-mailadres dat u hebt gebruikt voor uw Avast-aankoop, verschijnt uw licentie wel automatisch in uw account.

Een Avast-account maken

1. Ga in uw internetbrowser naar https://my.avast.com en klik op Registreren.
  2. Typ uw e-mailadres en een nieuw wachtwoord, herhaal het nieuwe wachtwoord en klik op Nieuwe account maken. Er verschijnt een melding wanneer uw account is gemaakt en er wordt ter bevestiging een e-mailbericht verzonden naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven.
    U kunt ook klikken op Aanmelden met Facebook of Aanmelden met Google om de bestaande aanmeldingsgegevens van uw Facebook- of Google+-account te gebruiken.
  3. Controleer uw e-mail op een nieuw bericht van AVAST Software met als onderwerp Avast-account – bevestigen.
  4. Open het bericht en klik op de koppeling om uw nieuwe Avast-account te verifiëren.
    Als u de verificatiekoppeling niet kunt openen, raadpleegt u het volgende artikel:
  5. Klik op Doorgaan om naar de welkomstpagina van uw nieuwe Avast-account te gaan.

Uw nieuwe Avast-account is gemaakt en u kunt nu al uw Avast-licenties en -software beheren.

• Alle beschikbare softwareproducten van Avast