Een Avast-account maken

Avast Account is een portal waar u alle Avast-abonnementen kunt beheren die zijn geregistreerd voor hetzelfde e-mailadres.

Een Avast-account maken

1. Ga naar id.avast.com/create-account.
  2. Voer uw e-mailadres in en klik op Doorgaan.
  3. Ga naar uw Postvak IN en zoek het e-mailbericht van notification@emails.avast.com met als onderwerp: Verifieer uw e-mailadres.
  4. Klik op de knop E-mailadres verifiëren.
  5. Maak een wachtwoord voor uw nieuwe Avast-account en klik op Doorgaan.
  6. Klik op Doorgaan om het dashboard van Avast Account te openen.

Uw Avast-account is nu actief.

Verdere aanbevelingen

In de volgende artikelen vindt u meer informatie over het beheren van uw Avast-account:

• Alle beschikbare softwareproducten van Avast