Een Avast-account maken

Op de portal Avast Account kunt u de meeste Avast-licenties beheren die voor uw e-mailadres zijn geregistreerd. Dat kunnen abonnementen zijn voor Avast-producten op al uw apparaten. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over Avast Account:

Er wordt niet automatisch een Avast-account ingesteld voor het e-mailadres dat u gebruikt om een Avast-abonnement te kopen. U moet zelf een account instellen. Als u voor uw Avast-account hetzelfde e-mailadres gebruikt als voor de aankoop van een Avast-product, verschijnt uw abonnement automatisch in uw Avast-account.

Abonnementen op Avast Driver Updater en Avast AntiTrack zijn momenteel niet zichtbaar in de portal Avast Account.

Een Avast-account instellen

1. Ga in uw internetbrowser naar https://my.avast.com en klik op Registreren.
  2. Typ uw e-mailadres en een wachtwoord, typ het wachtwoord nogmaals en klik op Nieuwe account maken. Er verschijnt een melding wanneer uw account is gemaakt en er wordt ter bevestiging een e-mailbericht verzonden naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven.
    U kunt ook klikken op Aanmelden met Facebook of Aanmelden met Google om de bestaande aanmeldingsgegevens van uw Facebook- of Google+-account te gebruiken.
  3. Controleer uw e-mail op een nieuw bericht van Avast met als onderwerp: Verifieer uw e-mailadres
  4. Open het bericht en klik op de koppeling om uw nieuwe Avast-account te verifiëren.
    Als u de verificatiekoppeling niet kunt openen, raadpleegt u het volgende artikel:
  5. Klik op Doorgaan om naar de welkomstpagina van uw nieuwe Avast-account te gaan.

Uw nieuwe Avast-account is gemaakt en u kunt nu al uw Avast-abonnementen en -software beheren.

• Alle beschikbare softwareproducten van Avast