Avast SecureLine VPN voor Windows en Mac - Aan de slag met de zelfstandige versie

Met Avast SecureLine VPN kunt u verbinding maken met internet via beveiligde VPN-servers van Avast die uw verbinding beschermen en uw privacy waarborgen. In dit artikel leest u hoe u de zelfstandige versie van SecureLine VPN kunt gebruiken. Als u het onderdeel SecureLine VPN in Avast Antivirus gebruikt, raadpleegt u het volgende artikel:

Selecteer uw apparaat en raadpleeg onderstaande gedeelten voor het gebruik van SecureLine VPN:

SecureLine VPN installeren en activeren

Download de zelfstandige versie van SecureLine VPN aan de hand van de stappen in dit artikel:

Lees het volgende artikel om SecureLine VPN te activeren:

Download de zelfstandige versie van SecureLine VPN aan de hand van de stappen in dit artikel:

Lees het volgende artikel om SecureLine VPN te activeren:

Verbinding maken met SecureLine VPN

U kunt SecureLine VPN gebruiken wanneer u extra beveiligd en anoniem verbinding wilt maken met internet. Dat is vooral aan te raden bij openbare of onbeveiligde draadloze netwerken.

1. Dubbelklik op het pictogram Avast SecureLine VPN op het bureaublad om de toepassing te openen.
  2. Neem de instructies door en klik op Maak verbinding.
  1. Klik rechts in de menubalk op het symbool Avast SecureLine VPN en selecteer Avast SecureLine VPN openen.
  2. Neem de instructies door en klik op Verbinden.

Er wordt verbinding gemaakt met de SecureLine VPN-server. Zo nodig kunt u de standaard-VPN-server ook wijzigen.

Als SecureLine VPN geen verbinding kan maken, leest u het volgende artikel:

Verbinding maken met een andere locatie

SecureLine VPN heeft servers op diverse locaties, zodat u geolocatiebeperkingen kunt omzeilen en bij uw favoriete inhoud kunt terwijl u op reis bent.

Als u verbinding wilt maken met een andere locatie, selecteert u de locatie van de VPN-server in de vervolgkeuzelijst naast de knop Verbinden en klikt u op Verbinden.

Als u verbinding wilt maken met een andere locatie, selecteert u de locatie van de VPN-server in de vervolgkeuzelijst naast de knop Verbinden.

Als u volgens bepaalde websites bent verbonden met een andere stad dan u hebt geselecteerd als uw VPN-locatie, leest u het volgende artikel:

De instellingen van SecureLine VPN beheren

1. Klik linksonder op het scherm Avast SecureLine VPN op het pictogram in de vorm van een tandwiel.
  2. De voorkeursinstellingen aanpassen:
    • Bij verbinding met een onbeveiligd wifi-netwerk: geef aan wat SecureLine VPN moet doen als u verbinding maakt met een onbeveiligd wifi-netwerk.
    • Taal: selecteer een taal voor de inhoud die wordt weergegeven in de interface van SecureLine VPN.
    U kunt ook de duur van uw abonnement bekijken onder aan het scherm.
  1. Klik rechts in de menubalk op het symbool Avast SecureLine VPN en selecteer Voorkeuren....
  2. Er zijn drie verschillende soorten voorkeuren:
    • Algemeen: stel in dat SecureLine VPN bij aanmelding door de gebruiker wordt gestart en zo nodig wordt bijgewerkt via het bètakanaal.
    • Account: controleer en beheer uw abonnement.
    • Wifi: geef aan wat SecureLine VPN moet doen als u verbinding maakt met een onbeveiligd wifi-netwerk.
  • Avast SecureLine VPN 1.x voor Windows
  • Avast SecureLine VPN 2.x voor Mac
  • Microsoft Windows XP Home / Professional / Media Center Edition - Service Pack 3, 32-bits

• Apple macOS 10.13.x (High Sierra)
  • Apple macOS 10.12.x (Sierra)
  • Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)
  • Apple Mac OS X 10.10.x (Yosemite)
  • Apple Mac OS X 10.9.x (Mavericks)