Avast Mobile Security verwijderen

U kunt Avast Mobile Security verwijderen met behulp van de verwijderoptie in de Android-instellingen of via Google Play. Voordat u begint met het verwijderen van Avast Mobile Security, schakelt u de verleende machtiging Apparaatbeheerders uit voor de app.

Als u Avast Mobile Security wilt verwijderen, raadpleegt u de instructies hieronder.

De machtiging Apparaatbeheerders deactiveren

Voordat u begint met het verwijderen van Avast Mobile Security, schakelt u de verleende machtiging Apparaatbeheerders uit voor de app. Dat doet u als volgt:

deze stappen kunnen iets verschillen afhankelijk van het model van uw apparaat, de Android-versie en de aanpassingen van de leverancier.
  1. Ga op uw apparaat naar InstellingenBeveiliging.
  2. Tik op Apparaatbeheerders.
  3. Tik op Avast Mobile Security.
  4. Tik op Uitschakelen om de machtiging uit te schakelen.

Avast Mobile Security verwijderen

voordat u begint met het verwijderen van Avast Mobile Security, schakelt u de verleende machtiging Apparaatbeheerders uit voor de app in de Android-instellingen.
deze stappen kunnen iets verschillen afhankelijk van het model van uw apparaat, de versie van het besturingssysteem en de aanpassingen van de leverancier.
  1. Ga op uw apparaat naar Instellingen en selecteer Apps.
  2. Selecteer Avast Mobile Security in de lijst met apps.
  3. Tik op Verwijderen.
  4. Tik op OK om de bewerking te bevestigen.
  1. Open Google Play Store op uw apparaat.
  2. Zoek naar Avast Mobile Security en tik op de juiste app.
  3. Tik op Verwijderen.
  4. Tik op OK om de bewerking te bevestigen.
  • Avast Mobile Security 6.x
  • Google Android 4.1 (Jelly Bean, API 16) of hoger