Installatieproblemen als gevolg van beschadigde installatiebestanden oplossen

Als u de fout Beschadigd pakket of Geen geldige Win32-toepassing ziet tijdens de installatie van een Avast-product op uw Windows-pc, kan het zijn dat het installatiebestand beschadigd of onvolledig is. Aan de hand van de stappen in dit artikel kunt u dat probleem oplossen.

Uw Avast-product opnieuw downloaden

Selecteer een van de volgende koppelingen:

Avast Antivirus-producten voor Windows

Oudere Avast Antivirus-producten voor Windows:

Andere Avast-producten voor Windows:

Download Avast Omni rechtstreeks via de koppeling in het e-mailbericht met de bestelbevestiging.

Controleren of het installatiebestand volledig en onbeschadigd is

Als de fout zich blijft voordoen, controleert u de integriteit van het installatiebestand dat u hebt gedownload:

1. Ga naar de map waar u het installatiebestand avast_(...)_setup_(...).exe hebt opgeslagen (standaard worden alle bestanden opgeslagen in de map Downloads). De bestandsnaam bevat de naam van uw Avast-product met daarachter online of offline, bijvoorbeeld avast_premium_security_setup_offline.exe.
  2. Klik met de rechtermuisknop op avast_(...)_setup_(...).exe en selecteer Eigenschappen.
  3. Ga naar het tabblad Digitale handtekeningen. Als het goed is, ziet u 1 of 2 digitale handtekeningen van AVAST Software s.r.o..
    Als het tabblad Digitale handtekeningen niet zichtbaar is, is uw installatiebestand onvolledig of beschadigd. In het gedeelte Ik zie geen tabblad Digitale handtekeningen vindt u oplossingen voor dit probleem.
  4. Selecteer een digitale handtekening door erop te klikken en klik vervolgens op Details.
  5. Zoek het bericht onder Gegevens voor Digitale handtekening. Raadpleeg hieronder de relevante instructies, afhankelijk van de informatie u ziet.

Als u de tekst Deze digitale handtekening is ongeldig bij alle digitale handtekeningen ziet staan, is het installatiebestand onvolledig of beschadigd. Probeer het volgende:

1. Download het installatiebestand van Avast op een andere pc (met behulp van de koppeling uit dit artikel) en zet het bestand vervolgens over op uw oorspronkelijke pc via een USB-stick of een draagbare harde schijf.
  2. Lees het bewuste installatieartikel door en ga na of u alle instructies zorgvuldig hebt uitgevoerd:
  3. Als u problemen blijft ondervinden met het downloaden van het installatiebestand van Avast, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast.

Als u de tekst Deze digitale handtekening is in orde bij alle digitale handtekeningen ziet staan, is het installatiebestand volledig en onbeschadigd. In dat geval is er een andere reden waarom het downloaden van het installatiebestand mislukt is. Probeer het volgende:

1. Sluit alle andere toepassingen en antivirussoftware die mogelijk op de achtergrond actief zijn en download het bestand opnieuw met behulp van de koppeling in dit artikel.
  2. Lees het bewuste installatieartikel door en ga na of u alle instructies zorgvuldig hebt uitgevoerd:
  3. Als u problemen blijft ondervinden met het downloaden van het installatiebestand van Avast, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast.

Als het tabblad Digitale handtekeningen niet zichtbaar is in het menu Eigenschappen, is uw installatiebestand onvolledig of beschadigd. Probeer het volgende:

1. Download het installatiebestand van Avast op een andere pc en zet het bestand vervolgens over op uw oorspronkelijke pc via een USB-stick of een draagbare harde schijf.
  2. Lees het bewuste installatieartikel door en ga na of u alle instructies zorgvuldig hebt uitgevoerd:
  3. Als u problemen blijft ondervinden met het downloaden van het installatiebestand van Avast, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast.
  • Avast Omni 1.x
  • Avast Ultimate 19.x
  • Avast Pro Antivirus 19.x
  • Avast Cleanup Premium 19.x
  • Avast SecureLine VPN 2.x
  • Avast AntiTrack Premium 1.x
  • Avast Driver Updater 2.x