Installatieproblemen door beschadigde bestanden oplossen | Avast

Installatieproblemen als gevolg van beschadigde installatiebestanden oplossen

Als u de fout Beschadigd pakket of Geen geldige Win32-toepassing ziet tijdens de installatie van een Avast-product op uw Windows-pc, kan het zijn dat het installatiebestand beschadigd of onvolledig is. Aan de hand van de stappen in dit artikel kunt u dat probleem oplossen.

Uw Avast-product opnieuw downloaden

Klik op een van de volgende koppelingen om het gewenste Avast-product te downloaden:

Avast Antivirus-producten voor Windows

Oudere Avast Antivirus-producten voor Windows:

Andere Avast-producten voor Windows:

Download Avast Omni rechtstreeks via de koppeling in het e-mailbericht met de bestelbevestiging.

Controleren of het installatiebestand volledig en onbeschadigd is

Als de fout zich blijft voordoen, controleert u de integriteit van het installatiebestand dat u hebt gedownload:

1. Ga naar de map waar u het installatiebestand avast_(...)_setup_(...).exe hebt opgeslagen (standaard worden alle bestanden opgeslagen in de map Downloads). De bestandsnaam bevat de naam van uw Avast-product met daarachter online of offline, bijvoorbeeld avast_premium_security_setup_offline.exe.
  2. Klik met de rechtermuisknop op avast_(...)_setup_(...).exe en selecteer Eigenschappen.
  3. Selecteer het tabblad Digitale handtekeningen. Als het goed is, ziet u 1 of 2 digitale handtekeningen van AVAST Software s.r.o..
    Als het tabblad Digitale handtekeningen niet zichtbaar is, is uw installatiebestand onvolledig of beschadigd. In het gedeelte Ik zie geen tabblad Digitale handtekeningen van dit artikel vindt u oplossingen voor dit probleem.
  4. Selecteer een digitale handtekening door erop te klikken en klik vervolgens op Details.
  5. Zoek het bericht onder Gegevens voor Digitale handtekening. Raadpleeg hieronder de relevante instructies, afhankelijk van de informatie u ziet.

Als u het bericht Deze digitale handtekening is ongeldig bij alle digitale handtekeningen ziet staan, is het installatiebestand onvolledig of beschadigd. Probeer het volgende:

1. Download het installatiebestand van Avast op een andere pc (met behulp van de koppeling uit dit artikel) en zet het bestand vervolgens over op uw oorspronkelijke pc via een USB-stick of een draagbare harde schijf.
  2. Raadpleeg hieronder het artikel in kwestie en voer de installatiestappen nauwkeurig uit:
  3. Als u problemen blijft ondervinden met het downloaden van het installatiebestand van Avast, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast.

Als u het bericht Deze digitale handtekening is in orde bij alle digitale handtekeningen ziet staan, is het installatiebestand volledig en onbeschadigd. In dat geval is er een andere reden waarom het downloaden van het installatiebestand mislukt is. Probeer het volgende:

1. Sluit alle andere toepassingen en antivirussoftware die mogelijk op de achtergrond actief zijn en download het bestand opnieuw met behulp van de desbetreffende koppeling in dit artikel.
  2. Raadpleeg hieronder het artikel in kwestie en voer de installatiestappen nauwkeurig uit:
  3. Als u problemen blijft ondervinden met het downloaden van het installatiebestand van Avast, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast.

Als het tabblad Digitale handtekeningen niet zichtbaar is in het menu Eigenschappen, is uw installatiebestand onvolledig of beschadigd. Probeer het volgende:

1. Download het installatiebestand van Avast op een andere pc (met behulp van de koppeling uit dit artikel) en zet het bestand vervolgens over op uw oorspronkelijke pc via een USB-stick of een draagbare harde schijf.
  2. Raadpleeg hieronder het artikel in kwestie en voer de installatiestappen nauwkeurig uit:
  3. Als u problemen blijft ondervinden met het downloaden van het installatiebestand van Avast, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast.
  • Avast Premium Security 20.x
  • Avast Free Antivirus 20.x
  • Avast Omni 1.x
  • Avast Premier 20.x
  • Avast Internet Security 20.x
  • Avast Pro Antivirus 20.x
  • Avast Cleanup Premium 19.x
  • Avast SecureLine VPN 2.x
  • Avast AntiTrack Premium 1.x
  • Avast Driver Updater 2.x
  • Avast Battery Saver 1.x
  • Avast BreachGuard 20.x
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32 / 64-bit