Een reservekopie van aangepaste instellingen maken en terugzetten in Avast Antivirus

In Avast Antivirus kunt u een reservekopie of back-up maken van uw aangepaste instellingen. Daarmee kunt u de instellingen zo nodig terugzetten wanneer u het besturingssysteem opnieuw installeert of een upgrade van uw pc uitvoert.

Aangepaste instellingen opslaan als reservekopie

1. Open de gebruikersinterface van Avast en selecteer @ID_33 ▸ @ID_67.
  2. Selecteer de tegel @ID_68 in het linkerdeelvenster en klik op @ID_79.
  3. Schuif omlaag en klik op @ID_95.
  4. Selecteer de locatie waar het back-upbestand moet worden opgeslagen en klik op Opslaan.
  5. Klik op @ID_96 wanneer in het dialoogvenster @ID_97 wordt aangegeven dat de aangepaste instellingen zijn geëxporteerd.

De aangepaste instellingen zijn nu opgeslagen in een back-upbestand op uw pc.

Aangepaste instellingen terugzetten

1. Open de gebruikersinterface van Avast en selecteer @ID_33 ▸ @ID_67.
  2. Selecteer het tabblad @ID_68 in het linkerdeelvenster en klik op @ID_79.
  3. Schuif omlaag en klik op @ID_98.
  4. Selecteer het eerder opgeslagen back-upbestand dat u wilt terugzetten en klik op Openen.
  5. Selecteer @ID_81 in het dialoogvenster dat verschijnt om al uw instellingen terug te zetten.

De aangepaste instellingen zijn hiermee teruggezet.