Een reservekopie van aangepaste instellingen maken en terugzetten in Avast Antivirus

In Avast Antivirus kunt u een reservekopie of back-up maken van uw aangepaste instellingen. Daarmee kunt u de instellingen zo nodig terugzetten wanneer u het besturingssysteem opnieuw installeert of een upgrade van uw pc uitvoert.

Aangepaste instellingen opslaan als reservekopie

1. Open Avast Antivirus en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenProbleemoplossing.
  3. Schuif omlaag en klik op Reservekopie van instellingen.
  4. Selecteer de locatie waar het back-upbestand moet worden opgeslagen en klik op Opslaan.
  5. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  6. Klik op OK wanneer in het dialoogvenster Gelukt! wordt aangegeven dat de aangepaste instellingen zijn geëxporteerd.

De aangepaste instellingen zijn nu opgeslagen in een back-upbestand op uw pc.

Aangepaste instellingen terugzetten

1. Open Avast Antivirus en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenProbleemoplossing.
  3. Schuif omlaag en klik op Instellingen terugzetten.
  4. Selecteer het eerder opgeslagen back-upbestand dat u wilt terugzetten en klik op Openen.
  5. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  6. Klik op Nu opnieuw starten om het terugzetten van uw instellingen te voltooien.

De aangepaste instellingen zijn hiermee teruggezet.