E-mailhandtekeningen van Avast beheren

Als u een e-mailclient gebruikt (bijvoorbeeld Microsoft Outlook of Mozilla Thunderbird), voegt Avast Antivirus onder aan uitgaande e-mailberichten mogelijk een virusvrijmelding (voorheen een e-mailhandtekening) toe om ontvangers te laten weten dat het bericht in kwestie is gescand op malware. Deze instelling is standaard ingeschakeld.

De e-mailhandtekening van Avast voor uitgaande e-mail uitschakelen

1. Open Avast Antivirus en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer BeschermingBelangrijkste schilden.
  3. Schuif omlaag naar Schildinstellingen configureren en klik op de tab voor Mailschild.
  4. Schakel het selectievakje naast Een handtekening toevoegen aan het einde van verzonden e-mailberichten uit.

Uw uitgaande e-mailberichten worden niet meer voorzien van een e-mailhandtekening van Avast. U kunt deze instelling op elk gewenst moment opnieuw inschakelen.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het beheren van schildinstellingen: