Synchronizace aplikace Avast Secure Browser

Avast Sync vám umožňuje sdílet záložky a historii napříč zařízeními a platformami. Při tom uchovává vaše data v bezpečí a soukromí pomocí koncového šifrování.

Tento článek vysvětluje, jak v prohlížeči Avast Secure Browser zapnout synchronizaci a spravovat nastavení synchronizace každého z připojených zařízení.

Jak zapnout Avast Sync

  1. Prohlížeč otevřete dvojitým kliknutím na ikonu Avast Secure Browser na ploše Windows.
  2. Napravo od adresního řádku klikněte na ikonu Aktuální uživatel a vyberte možnost Přihlásit.
  3. Zadejte přihlašovací údaje ke svému účtu Avast a klikněte na tlačítko Pokračovat. Pokud ještě účet Avast nemáte, vyberte možnost Vytvořit účetzaložte si ho.
  4. Vyberte data, která chcete synchronizovat napříč zařízeními, a klikněte na možnost Potvrdit synchronizaci.
  1. Na panelu nabídek vyberte možnost PřejítAplikace a dvojím kliknutím na ikonu Avast Secure Browser otevřete prohlížeč.
  2. Napravo od adresního řádku klikněte na ikonu Aktuální uživatel a vyberte možnost Přihlásit.
  3. Zadejte přihlašovací údaje ke svému účtu Avast a klikněte na tlačítko Pokračovat. Pokud ještě účet Avast nemáte, vyberte možnost Vytvořit účetzaložte si ho.
  4. Vyberte data, která chcete synchronizovat napříč zařízeními, a klikněte na možnost Potvrdit synchronizaci.
  1. Na hlavní obrazovce svého zařízení klepněte na ikonu Avast Secure Browser a otevřete tak prohlížeč.
  2. V pravém horním rohu hlavní obrazovky aplikace klepněte na ikonu Aktuální uživatel.
  3. Klepněte na možnost Přihlásit/zaregistrovat.
  4. Zadejte přihlašovací údaje ke svému účtu Avast a klepněte na tlačítko Pokračovat. Pokud ještě účet Avast nemáte, vyberte možnost Vytvořit účetzaložte si ho.
  5. Vyberte data, která chcete synchronizovat napříč zařízeními, a klepněte na možnost Potvrdit synchronizaci.
  1. Na hlavní obrazovce svého zařízení klepněte na ikonu Avast Secure Browser a otevřete tak prohlížeč.
  2. V pravém horním rohu hlavní obrazovky aplikace klepněte na ikonu Aktuální uživatel.
  3. Klepněte na možnost Přihlásit k účtu Avast.
  4. Zadejte přihlašovací údaje ke svému účtu Avast a klepněte na tlačítko Pokračovat. Pokud ještě účet Avast nemáte, vyberte možnost Vytvořit účetzaložte si ho.
  5. Vyberte data, která chcete synchronizovat napříč zařízeními, a klepněte na možnost Potvrdit synchronizaci.

Avast Sync je nyní na aktuálním zařízení zapnutý. Když je Avast Sync zapnutý, ikona Aktuální uživatel napravo od adresního řádku je zelená.

Avast Sync je nyní na aktuálním zařízení zapnutý. Když je Avast Sync zapnutý, ikona Aktuální uživatel v pravém horním rohu hlavní obrazovky aplikace je zelená.

Avast Sync je nyní na aktuálním zařízení zapnutý. Když klepnete na ikonu Aktuální uživatel, pod vaší e-mailovou adresou se zobrazí zpráva Synchronizace je zapnutá.

Chcete-li do synchronizační skupiny přidat další zařízení, podle pokynů uvedených výše se na novém zařízení přihlaste k prohlížeči Avast Secure Browser stejným účtem Avast.

Správa nastavení

Jak změnit nastavení synchronizace v prohlížeči Avast Secure Browser:

  1. Prohlížeč otevřete dvojitým kliknutím na ikonu Avast Secure Browser na ploše Windows.
  2. Napravo od adresního řádku klikněte na ikonu Aktuální uživatel a poté klikněte na položku Nastavení (ikona ozubeného kola).
  3. K dispozici máte následující možnosti:
    • Odhlásit: Umožňuje vás odhlásit od aktuálního účtu Avast a vypnout synchronizaci na aktuálním zařízení. Z aktuálního zařízení nebudou odebrána žádná data, ale následně vytvořené záložky a další webová historie se s vašimi ostatními zařízeními nebudou synchronizovat.
    • Správa synchronizace: Chcete-li zastavit synchronizaci záložek nebo historie na tomto zařízení, je nutné vybrat možnost Přizpůsobit synchronizaci a kliknutím přepnout posuvník u příslušného typu dat ze zelené polohy (Zapnuto) do polohy šedé (Vypnuto).
    • Možnosti šifrování: Umožňuje vám přesně určit, jak mají být vaše šifrovaná data chráněna.

Jak změnit nastavení synchronizace v prohlížeči Avast Secure Browser:

  1. Na panelu nabídek vyberte možnost PřejítAplikace a dvojím kliknutím na ikonu Avast Secure Browser otevřete prohlížeč.
  2. Napravo od adresního řádku klikněte na ikonu Aktuální uživatel a poté klikněte na položku Nastavení (ikona ozubeného kola).
  3. K dispozici máte následující možnosti:
    • Odhlásit: Umožňuje vás odhlásit od aktuálního účtu Avast a vypnout synchronizaci na aktuálním zařízení. Z aktuálního zařízení nebudou odebrána žádná data, ale následně vytvořené záložky a další webová historie se s vašimi ostatními zařízeními nebudou synchronizovat.
    • Správa synchronizace: Chcete-li zastavit synchronizaci záložek nebo historie na tomto zařízení, je nutné vybrat možnost Přizpůsobit synchronizaci a kliknutím přepnout posuvník u příslušného typu dat ze zelené polohy (Zapnuto) do polohy šedé (Vypnuto).
    • Možnosti šifrování: Umožňuje vám přesně určit, jak mají být vaše šifrovaná data chráněna.

Jak změnit nastavení synchronizace v prohlížeči Avast Secure Browser:

  1. Otevřete Avast Secure Browser a v dolní části obrazovky klepněte na ikonu Avast Secure Browser.
  2. Klepněte na ikonu Nastavení (ikona ozubeného kola).
  3. Klepněte na možnost Můj účet.
  4. V části Synchronizace jsou k dispozici následující možnosti:
    • Správa synchronizace: Chcete-li zastavit synchronizaci záložek nebo historie na tomto zařízení, kliknutím přepněte posuvník u příslušného typu dat ze zelené polohy (Zapnuto) do polohy šedé (Vypnuto).
    • Šifrování: Umožňuje vám přesně určit, jak mají být vaše šifrovaná data chráněna.
    • Odhlásit: Umožňuje vás odhlásit od aktuálního účtu Avast a vypnout synchronizaci na aktuálním zařízení. Z aktuálního zařízení nebudou odebrána žádná data, ale následně vytvořené záložky a další webová historie se s vašimi ostatními zařízeními nebudou synchronizovat.

Jak změnit nastavení synchronizace v prohlížeči Avast Secure Browser:

  1. Na hlavní obrazovce svého zařízení klepněte na ikonu Avast Secure Browser a otevřete tak prohlížeč.
  2. Ve spodní části obrazovky klepněte na ikonu (tři tečky).
  3. Klepněte na ikonu Nastavení (ikona ozubeného kola).
  4. Klepněte na možnost Můj účet.
  5. V části Synchronizace jsou k dispozici následující možnosti:
    • Správa synchronizace: Chcete-li zastavit synchronizaci záložek nebo historie na tomto zařízení, kliknutím přepněte posuvník u příslušného typu dat ze zelené polohy (Zapnuto) do polohy šedé (Vypnuto).
    • Šifrování synchronizace: Umožňuje vám přesně určit, jak mají být vaše šifrovaná data chráněna.
    • Odhlásit: Umožňuje vás odhlásit od aktuálního účtu Avast a vypnout synchronizaci na aktuálním zařízení. Z aktuálního zařízení nebudou odebrána žádná data, ale následně vytvořené záložky a další webová historie se s vašimi ostatními zařízeními nebudou synchronizovat.

Další doporučení

Další informace o funkci Avast Sync najdete v následujícím článku:

  • Avast Secure Browser 89.x pro Windows
  • Avast Secure Browser 85.x pro Mac
  • Avast Secure Browser 4.x pro Android
  • Avast Secure Browser 1.x pro iOS
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32/64bitový
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32/64bitový
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32/64bitový
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 2, 32/64bitový
     
  • Apple macOS 10.15.x (Catalina)
  • Apple macOS 10.14.x (Mojave)
  • Apple macOS 10.13.x (High Sierra)
  • Apple macOS 10.12.x (Sierra)
  • Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)
     
  • Google Android 6.0 (Marshmallow, API 23) a vyšší
     
  • Apple iOS 13.0 nebo vyšší

Pomohl vám tento článek?

Potřebujete další pomoc?

Kontaktujte nás