Probleemoplossing wanneer Bankmodus niet wordt geopend in Avast Secure Browser

In de nieuwste versie van Avast Secure Browser kunt u problemen ondervinden met het openen van de Bankmodus via het Beveiligings- en privacycentrum.

We hebben de oorzaak van het probleem gevonden en werken hard aan een oplossing. Totdat deze oplossing is doorgevoerd is het raadzaam om de Bankmodus via een alternatieve methode te openen. U kunt ook de stappen voor probleemoplossing in dit artikel gebruiken om het probleem op te lossen.

U kunt Bankmodus niet gebruiken in Avast Secure Browser tenzij er een versie van Avast Antivirus op uw pc is geïnstalleerd. Zie voor installatie-instructies het relevante artikel hieronder:

Openen met een alternatieve methode

Het is raadzaam om Bankmodus te openen met een van onderstaande methoden:

1. Open Avast Secure Browser en ga naar Menu (drie puntjes) ▸ Nieuw venster Bankmodus.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Avast Antivirus in het systeemvak en selecteer Bankmodus uitvoeren.
  3. Open Avast Secure Browser en druk de toetsen Ctrl en B tegelijk in.

Bankmodus wordt nu geopend en u kunt de functie verder normaal gebruiken.

Probleemoplossing

Mogelijk kunt u het probleem oplossen door de extensies van Avast Secure Browser bij te werken. Voer de volgende stappen uit:

1. Open Avast Secure Browser, voer secure://extensions in de adresbalk in en druk op Enter op het toetsenbord.
  2. Tik naast Ontwikkelaarsmodus op de schuifregelaar UIT om deze op AAN te zetten.
  3. Klik op de knop Bijwerken.
  4. Nadat u de melding Extensies bijgewerkt onder in het scherm hebt gezien, probeert u opnieuw Bankmodus te openen via het Beveiligings- en privacycentrum.

Bankmodus zou nu normaal moeten worden geopend. Als het probleem blijft optreden, kunt u een van de volgende oplossingen proberen:

Als u Bankmodus nog steeds niet kunt openen via het Beveiligings- en privacycentrum, is het raadzaam om een alternatieve methode te gebruiken.

• Avast Secure Browser 88.x voor Windows
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32 / 64-bit