Avast Mobile Security installeren

Controleer voordat u Avast Mobile Security installeert of uw mobiele apparaat voldoet aan de minimumvereisten.

• Google Android 4.1 (Jelly Bean, API 16) of hoger.
  • Een internetverbinding om updates voor het programma en de antivirusdatabase te downloaden, te activeren en te onderhouden.
Avast Mobile Security voor Android wordt niet ondersteund in iOS, Symbian, Microsoft Windows Phone of andere niet-vermelde besturingssystemen.

Avast Mobile Security installeren

Ga als volgt te werk om Avast Mobile Security te installeren:

1. Open Google Play Store op uw apparaat.
  2. Zoek op het trefwoord avast, selecteer Mobile Security & Antivirus en tik op Installeren op het volgende scherm.
  3. Tik op Accepteren (of Akkoord) om in te stemmen met de benodigde machtigingen.
  4. Avast Mobile Security wordt gedownload op uw apparaat. Tik op Openen.
  5. Tik op gebruiksrechtovereenkomst en privacybeleid om beide documenten weer te geven en te lezen. Als u de voorwaarden aanvaardt, tikt u op Aan de slag.
  6. Avast Mobile Security biedt aan de geïnstalleerde apps te scannen. Tik op Scannen om door te gaan.
  • Avast Mobile Security 6.x
  • Google Android 4.1 (Jelly Bean, API 16) of hoger