Avast Mobile Security installeren

Avast Mobile Security voor Android is een uitgebreide beveiligings-app die uw Android-apparaten beschermt tegen phishing, malware, spyware en schadelijke virussen als Trojaanse paarden. Daarnaast kunt u met de functie Anti-Theft uw apparaat opsporen, volgen en op afstand bedienen in geval van verlies of diefstal.

Avast Mobile Security voor iOS is een uitgebreide beveiligings-app die u online beschermt door wifi-netwerken op kwetsbaarheden te scannen. Via de functie Identiteitsbescherming wordt u gewaarschuwd als er online wachtwoorden zijn uitgelekt die zijn gekoppeld aan uw e-mailadres.

Van Avast Mobile Security is zowel een gratis als een betaalde versie verkrijgbaar. In dit artikel vindt u instructies voor het installeren van de gratis versie van de app en instructies voor het eventueel upgraden naar Avast Mobile Security Premium.

Avast Mobile Security installeren

1. Tik op uw Android-apparaat op onderstaande knop om de productpagina van Avast Mobile Security te openen in Google Play Store.
    Naar Google Play Store
  2. Tik op Installeren om de app te downloaden en te installeren. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen om Avast Mobile Security te openen.
  3. Tik op Aan de slagBasisversie om door te gaan met de gratis versie van de app.
  4. Tik ter bevestiging op Gratis doorgaan.

Avast Mobile Security wordt nu geïnstalleerd op uw Android-apparaat.

1. Tik op uw iOS-apparaat op onderstaande knop om de productpagina van Avast Mobile Security te openen in de App Store.
    Naar de App Store
  2. Tik op Download om de app te downloaden en te installeren. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen om Avast Mobile Security te openen.
  3. Tik op Niet nu om door te gaan met de gratis versie van de app.

Avast Mobile Security wordt nu geïnstalleerd op uw iOS-apparaat.

Upgraden naar Avast Mobile Security Premium

U kunt een abonnement op Avast Mobile Security Premium kopen door rechtsboven op het hoofdvenster van de app te tikken op Upgraden. Volg de instructies op het scherm om de aankoop via Google Play Store te voltooien.

Uw betaalde abonnement wordt automatisch geactiveerd. Als u Avast Mobile Security Premium al hebt aangeschaft via een ander verkoopkanaal, moet u het abonnement handmatig activeren. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide activeringsinstructies:

U kunt een abonnement op Avast Mobile Security Premium kopen door rechtsboven op het hoofdvenster van de app te tikken op Upgraden. Volg de instructies op het scherm om de aankoop via de App Store te voltooien.

Uw betaalde abonnement wordt automatisch geactiveerd. Als u Avast Mobile Security Premium al hebt aangeschaft via een ander verkoopkanaal, moet u het abonnement handmatig activeren. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide activeringsinstructies:

Probleemoplossing

Controleer of uw Android-apparaat voldoet aan de minimumvereisten, mocht u problemen ondervinden met de installatie.

• Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger
  • Internetverbinding voor het downloaden, activeren en onderhouden van app-updates

Als het probleem aanhoudt, kunt u contact opnemen met de ondersteuning van Avast.

Controleer of uw iOS-apparaat aan de minimumvereisten voldoet, mocht u problemen ondervinden met de installatie.

• Apple iOS 12.0 of hoger
  • Internetverbinding voor het downloaden, activeren en onderhouden van app-updates

Als het probleem aanhoudt, kunt u contact opnemen met de ondersteuning van Avast.

Verdere aanbevelingen

In onderstaand artikel vindt u meer informatie over de functies die beschikbaar zijn in Avast Mobile Security:

Raadpleeg het volgende artikel voor instructies over het gebruik van Avast Mobile Security:

In onderstaand artikel vindt u meer informatie over de functies die beschikbaar zijn in Avast Mobile Security:

Raadpleeg het volgende artikel voor instructies over het gebruik van Avast Mobile Security:

• Avast Mobile Security 6.x voor Android
  • Avast Mobile Security Premium 6.x voor Android
  • Avast Mobile Security 2.x voor iOS
  • Avast Mobile Security Premium 2.x voor iOS
  • Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger
  • Apple iOS 12,0 of hoger