Programmaonderdelen van Avast Antivirus toevoegen of verwijderen

In Avast Antivirus dragen diverse onderdelen een steentje bij aan de algehele bescherming van uw pc. Bepaalde onderdelen worden standaard geïnstalleerd terwijl u andere onderdelen kunt toevoegen tijdens de geavanceerde installatie. U kunt onderdelen op elk gewenst moment handmatig installeren of verwijderen. Het is echter niet raadzaam onderdelen te verwijderen, behalve als dat nodig is voor het opsporen en oplossen van problemen.

Onderdelen toevoegen of verwijderen

1. Open Avast Antivirus en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenProbleemoplossingOnderdelen toevoegen/wijzigen.
  3. Schakel het selectievakje naast de onderdelen die u wilt installeren in of schakel het selectievakje naast de onderdelen die u wilt verwijderen uit. Klik vervolgens op Wijzigen.
  4. Klik op Ja om de wijzigingen te bevestigen.
  5. Klik op Gereed. Klik wanneer u daarom wordt gevraagd op Computer opnieuw starten.

De onderdelen van Avast worden nu bijgewerkt.