Avast Security verwijderen van een Mac

Voer onderstaande instructies uit om Avast Security or Avast Premium Security (voorheen Avast Security Pro) te verwijderen:

Als u Avast Security weghaalt of verplaatst naar de Prullenmand, is het programma nog niet helemaal verwijderd.

Instructies voor verwijderen

1. Dubbelklik in uw map Programma's op het symbool Avast () om het programma te openen.
  2. Controleer of het venster van Avast Security actief is en klik linksboven op het scherm op Avast in de menubalk van Avast, en selecteer Verwijder Avast Premium Security.
  3. Klik op Verwijder.
  4. Gebruik als u daarom wordt gevraagd uw Touch ID of voer uw beheerderswachtwoord in en klik op OK in om toestemming te geven voor het verwijderen.
  5. Klik op Sluit.

Avast Security is verwijderd van uw Mac.

• Avast Security 14.x voor Mac