Een ontbrekend abonnement toevoegen aan uw Avast-account

U kunt op een van onderstaande manieren handmatig een ontbrekend Avast-abonnement toevoegen aan uw Avast-account:

• Een geactiveerd Avast-product: wanneer een abonnement al actief is op minstens één apparaat, kunt u het toevoegen aan uw Avast-account door u aan te melden bij het geactiveerde product met de aanmeldingsgegevens van uw Avast-account.
  • Uw Avast-account: u kunt het e-mailadres dat u hebt gebruikt voor de aankoop van het ontbrekende abonnement toevoegen aan uw Avast-account. Wanneer u een nieuw e-mailadres toevoegt aan uw Avast-account, verschijnen alle Avast-abonnementen die u hebt gekocht met dit e-mailadres in uw Avast-account.
Een Avast-abonnement kan niet in meerdere Avast-accounts tegelijk verschijnen. Als uw abonnement al wordt weergegeven in een Avast-account, is het niet mogelijk het abonnement toe te voegen aan een extra account aan de hand van de instructies in dit artikel.

Een geactiveerd Avast-product

Als uw abonnement geldig is voor meerdere producten, hoeft u deze stappen maar in één product op één apparaat uit te voeren.

Deze optie is nog niet beschikbaar voor alle producten en platforms.

De optie om u aan te melden met de aanmeldingsgegevens van uw Avast-account is beschikbaar in de volgende producten van Avast voor de pc:

• Avast Premium Security
  • Avast SecureLine VPN
  • Avast Cleanup Premium
  • Avast Driver Updater
  • Avast Battery Saver

Volg onderstaande stappen in het door u gekozen Avast- product:

1. Open uw Avast-product en klik rechtsboven op het toepassingsscherm op Menu.
  2. Selecteer Mijn abonnementen.
  3. Selecteer Aanmelden bij uw Avast-account.
  4. Voer de aanmeldingsgegevens voor uw Avast-account in en klik op Aanmelden.

De optie om u aan te melden met de aanmeldingsgegevens van uw Avast-account is beschikbaar in de volgende producten van Avast voor de Mac:

• Avast Premium Security
  • Avast SecureLine VPN

Volg onderstaande stappen in het door u gekozen Avast- product:

1. Open uw Avast-product en klik rechtsboven op het toepassingsscherm op Menu.
  2. Voer onderstaande stap voor uw product uit:
    • Avast Premium Security: Klik op Aanmelden bij uw Avast-account.
    • Avast SecureLine VPN: Klik op AbonnementAanmelden bij uw Avast-account.
  3. Voer de aanmeldingsgegevens voor uw Avast-account in en klik op Aanmelden.

Het abonnement verschijnt nu op het scherm Mijn abonnementen wanneer u zich aanmeldt bij uw Avast-account.

Uw Avast-account

Ga als volgt te werk om een nieuw e-mailadres en alle daaraan gekoppelde abonnementen toe te voegen aan uw Avast-account:

1. Controleer welk e-mailadres u hebt opgegeven bij het kopen van het ontbrekende abonnement. Dat is het e-mailadres waarop u het e-mailbericht met de bestelbevestiging hebt ontvangen.
  2. Meld u aan bij uw Avast-account via de tegel Accountinstellingen.
  3. Klik onder E-mailbeheer op + Een e-mailadres toevoegen.
  4. Voer het e-mailadres in dat u hebt opgegeven bij aankoop van het ontbrekende abonnement, typ het wachtwoord van uw Avast-account en klik op Toevoegen.
  5. Ga naar uw Postvak IN en open het e-mailbericht van Avast met als onderwerp Verifieer uw e-mailadres.
  6. Klik op de knop E-mailadres verifiëren.
  7. Het e-mailadres wordt nu toegevoegd aan uw Avast-account. Als de status niet wordt bijgewerkt, vernieuwt u uw browservenster of meld u zich opnieuw aan bij uw Avast-account.

Alle abonnementen die u hebt gekocht met het nieuw toegevoegde e-mailadres worden nu weergegeven op het scherm Mijn abonnementen in uw Avast-account.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het beheren van abonnementen via uw Avast-account:

In het volgende artikel vindt u meer informatie over uw Avast-account:

• Alle betaalde consumentenproducten van Avast