Avast Driver Updater activeren in Windows

Avast Driver Updater is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na installatie van Avast Driver Updater moet u uw betaalde abonnement activeren met een geldige activeringscode of via uw Avast-account.

Er is nu een nieuwe versie van de Avast Driver Updater beschikbaar. Als uw versie van Avast Driver Updater niet overeenkomt met de afbeeldingen in dit artikel, downloadt en installeert u de nieuwste versie via onderstaande koppeling:

Avast Driver Updater downloaden

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide installatie-instructies:

Avast Driver Updater activeren

Avast Driver Updater activeren met een activeringscode:

1. Dubbelklik op het pictogram van Avast Driver Updater op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen.
  2. Ga naar MenuMijn abonnementen.
  3. Selecteer Voer een geldige activeringscode in.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Invoeren.

Uw Avast Driver Updater-abonnement wordt nu geactiveerd.

Activeringsproblemen oplossen

Doe het volgende als u activeringsproblemen ondervindt:

1. Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd, inclusief hoofdletters en verbindingsstreepjes.
  2. Voer de volgende instructies uit om het abonnement te activeren via uw Avast-account als uw activeringscode nog steeds niet werkt.
  3. Controleer of uw Avast-account is geregistreerd met het e-mailadres dat u hebt gebruikt voor de aankoop van uw Avast Driver Updater-wachtwoord. Als u een ander e-mailadres hebt gebruikt, raadpleegt u het volgende artikel om het andere e-mailadres te koppelen aan uw Avast-account:
  4. Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over het gebruik van Avast Driver Updater:

Raadpleeg het volgende artikel om uw abonnement over te zetten naar een ander apparaat:

v
  • Avast Driver Updater 20.x