Veelvoorkomende problemen in Avast Cleanup Premium oplossen

In dit artikel leest u hoe u oplossingen kunt zoeken voor problemen met betrekking tot Avast Cleanup Premium.

Raadpleeg het volgende artikel voor algemene informatie over Avast Cleanup Premium:

Waarom krijg ik de foutmelding: "Well, this is embarassing..."?

Deze fout doet zich vaak voor wanneer er conflicten zijn met de configuratie van Windows-services. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies om het probleem op te lossen:

Waarom wordt Avast Cleanup Premium niet geopend?

Deze fout komt meestal voor wanneer bepaalde programmabestanden verouderd of beschadigd zijn, of ontbreken. Volg onderstaande stappen om dit probleem op te lossen:

1. Verwijder het programma. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Installeer het programma opnieuw. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide installatie-instructies:
  3. Als Avast Cleanup Premium nog steeds niet wordt geopend, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast en voegt u een schermafbeelding toe van uw meest recente e-mailbericht met bestelbevestiging. Gebruik onderstaand contactformulier om contact op te nemen met de ondersteuning van Avast:

Waarom is Avast Cleanup Premium vastgelopen?

Deze fout kan zich voordoen in Avast Cleanup Premium tijdens het scannen van uw computer. Volg onderstaande stappen om dit probleem op te lossen:

1. Verwijder het programma. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Installeer het programma opnieuw. Raadpleeg het volgende artikel voor de volledige installatie-instructies:
  3. Als Avast Cleanup Premium blijft vastlopen, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast en voegt u een schermafbeelding toe van uw meest recente e-mailbericht met bestelbevestiging. Gebruik onderstaand contactformulier om contact op te nemen met de ondersteuning van Avast:

Waarom reageert het programma dat ik wil gebruiken niet nadat ik Avast Cleanup Premium heb geïnstalleerd?

U hebt het programma mogelijk in de slaapstand gezet tijdens de installatie van Avast Cleanup Premium. Volg onderstaande stappen om dit probleem op te lossen:

1. Dubbelklik op het pictogram Avast Cleanup Premium () op het bureaublad om het programma te openen.
  2. Klik op Alle functies (het pictogram in de vorm van een raster) rechts op het hoofddashboard van Avast Cleanup Premium.
  3. Selecteer Achtergrond- en opstartprogramma's weergeven.
  4. Schuif naar programma's in slaapstand en klik om het gedeelte uit te vouwen.
  5. Klik op Waakstand naast het programma dat u wilt gebruiken.
  6. Als het programma dat u wilt gebruiken nog steeds niet wordt geopend, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast en voegt u een schermafbeelding toe van uw meest recente e-mailbericht met bestelbevestiging. Gebruik onderstaand contactformulier om contact op te nemen met de ondersteuning van Avast:
  • Avast Cleanup Premium 19.x voor Windows