Antwoorden op veelgestelde vragen over Avast

Dit artikel bevat koppelingen naar de ondersteuningsartikelen die horen bij onze FAQ (Frequently Asked Questions: veelgestelde vragen) over Avast-producten die beschikbaar zijn voor apparaten met Microsoft Windows, Apple macOS, Google Android of Apple iOS.

Windows-pc

Mac

Android-apparaat

iPhone/iPad

• Alle beschikbare softwareproducten van Avast
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1, 32-/64-bits

• Apple macOS 10.13.x (High Sierra)
  • Apple macOS 10.12.x (Sierra)
  • Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)
  • Apple Mac OS X 10.10.x (Yosemite)
  • Apple Mac OS X 10.9.x (Mavericks)

• Google Android 4.0 (Ice Cream Sandwich, API 15) of hoger
  • Apple iOS 5.1 of hoger