Een Avast Battery Saver-abonnement activeren

Avast Battery Saver is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na installatie van Avast Battery Saver moet u uw abonnement mogelijk handmatig activeren.

Avast Battery Saver activeren met een activeringscode:

1. Zoek uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Dubbelklik op het pictogram van Avast Battery Saver op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen.
  3. Ga naar MenuMijn abonnementen.
  4. Klik op Activeringscode invoeren.
  5. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Invoeren.
  6. Controleer uw abonnementsgegevens. Als u meerdere geldige abonnementen hebt, klikt u op de pijl-omlaag om het abonnement te selecteren dat u wilt gebruiken.

Klik op Doorgaan om de activering te voltooien.

Uw abonnement voor Avast Battery Saver is nu actief. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

Nog hulp nodig?

Het is raadzaam de informatie hieronder te lezen waarin wordt uitgelegd hoe u enkele van de meest voorkomende activeringsproblemen kunt oplossen.

Ga als volgt te werk om Avast Battery Saver te activeren via uw Avast-account:

1. Zorg ervoor dat u weet welk e-mailadres u hebt gebruikt voor de aankoop van Avast Battery Saver. Dit is het e-mailadres waarop u na aankoop van het product het bevestigingsbericht hebt ontvangen.
  2. Dubbelklik op het pictogram van Avast Battery Saver op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen.
  3. Ga naar MenuMijn abonnementen.
  4. Klik op Aanmelden bij uw Avast-account.
  5. Voer de aanmeldingsgegevens in voor uw Avast-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van Avast Battery Saver en klik op Aanmelden.

Selecteer als u nog geen Avast-account hebt het tabblad Account maken om een nieuw Avast-account te maken met hetzelfde e-mailadres dat u hebt gebruikt voor de aankoop van Avast Battery Saver.
  6. Controleer uw abonnementsgegevens. Als u meerdere geldige abonnementen hebt, klikt u op de pijl-omlaag om het abonnement te selecteren dat u wilt gebruiken.

Klik op Doorgaan om de activering te voltooien.

Uw abonnement voor Avast Battery Saver is nu actief. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

Nog hulp nodig?

Het is raadzaam de informatie hieronder te lezen waarin wordt uitgelegd hoe u enkele van de meest voorkomende activeringsproblemen kunt oplossen.

• Controleer of uw Avast-account is gekoppeld aan uw Avast Battery Saver-abonnement. U kunt dat controleren door het overzicht met de gekoppelde abonnementen te bekijken. Meld u hiervoor aan bij uw Avast-account in uw webbrowser en klik op de tegel Abonnement.
  • Als uw Avast Battery Saver-abonnement niet verschijnt in uw Avast-account, kunt u het abonnement handmatig toevoegen. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  • Voer de instructies uit om in plaats daarvan te activeren via een activeringscode.
  • Verwijder Avast Battery Saver volledig en installeer het programma vervolgens opnieuw. Dit kan problemen oplossen die worden veroorzaakt door een verkeerde configuratie of beschadigde bestanden. Het wordt aanbevolen de volledige stappen in onderstaande artikelen uit te voeren: Activeer uw abonnement opnieuw nadat u het programma opnieuw hebt geïnstalleerd.

Als u uw abonnement nog steeds niet kunt activeren, kunt u het formulier voor technische ondersteuning van Avast openen door op onderstaande koppeling te klikken. Nadat u het verzoek hebt ingediend, neemt een ondersteuningsmedewerker van Avast contact met u op om het probleem op te lossen.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over Avast Battery Saver:

Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u uw abonnement kunt overzetten naar een ander apparaat:

• Avast Battery Saver 21.x voor Windows