U aansluiten bij het bètaprogramma van Avast Android

Als u lid wordt van een bètatestgroep krijgt u de kans om de nieuwste versies van Avast Android-apps te testen voordat ze worden uitgebracht. U kunt ons helpen om onze apps te verbeteren door feedback te geven.

Bètatester van Avast Android-apps worden

1. Open Google Play Store op uw Android-apparaat.
  2. Zoek naar Avast en selecteer het relevante product in de zoekresultaten.
  3. Schuif omlaag naar Join the beta (Aanmelden voor de bèta) en tik op Aanmelden.
  4. Wacht totdat het aanmeldingsproces voor de bètatestgroep is voltooid. Dit kan enkele minuten duren.
  5. Op het informatiescherm van de app wordt nu (Beta) weergegeven aan het eind van de titel, samen met de woorden You're a beta tester for this app (U bent bètatester voor deze app). Toekomstige updates zullen bètaversies omvatten.
  6. Tik op Install (Installeren) of Update (Bijwerken) om de nieuwste bètaversie van de app te downloaden. Als er op dit moment geen bètaversie beschikbaar is, tikt u op Open om de app te openen.
  7. Als u ook voor andere Avast Android-apps bètatester wilt worden, herhaalt u de bovenstaande stappen voor elke app.
Het is raadzaam om automatische updates in te schakelen in Google Play Store, zodat u altijd de nieuwste bètaversie hebt.

U geeft feedback over een bètaversie van een Avast-app door een opmerking te plaatsen op het Avast-forum.

Het Avast-bètatestprogramma verlaten

Als u het Avast-bètatestprogramma wilt verlaten, voert u de stappen 1 -2 hierboven uit, schuift omlaag naar You're a beta tester (U bent bètatester) en tikt u op Leave (Verlaten).

1. Open de relevante koppeling op uw Android-apparaat:
  2. Tik op Become a Tester (Tester worden).
  3. Als de app al is geïnstalleerd, wordt deze automatisch bijgewerkt naar de nieuwste bètaversie. Als de app nog niet is geïnstalleerd, tikt u op download it on Google Play (downloaden van Google Play)
  4. Tik op Install om de nieuwste bètaversie van de app te downloaden.
  5. Als u ook voor andere Avast Android-apps bètatester wilt worden, herhaalt u de bovenstaande stappen voor elke app.
Het is raadzaam om automatische updates in te schakelen in Google Play Store, zodat u altijd de nieuwste bètaversie hebt.

U geeft feedback over een bètaversie van een Avast-app door een opmerking te plaatsen op het Avast-forum.

Het Avast-bètatestprogramma verlaten

U verlaat het Avast-bètatestprogramma door de relevante koppelingen in stap 1 hierboven te openen op uw Android-apparaat en op Leave The Program (Verlaat het programma) te tikken.

• Avast Mobile Security 6.x voor Android
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor Android
  • Avast Cleanup 4.x voor Android
  • Avast Passwords 1.x voor Android
  • Google Android 5.0 (Ice Cream Sandwich, API 21) of hoger; de precieze versie is afhankelijk van het product