Avast Free Antivirus activeren

U hoeft Avast Free Antivirus niet meer te registreren, omdat uw eerste gratis licentie na de installatie automatisch wordt geactiveerd. Wanneer uw gratis licentie verloopt, kunt u die automatisch laten verlengen. U kunt uw licentie voor 1 jaar ook handmatig activeren. Voer daarvoor de stappen in dit artikel uit.

Controleer voordat u doorgaat met het activeren of de nieuwste versie van Avast Free Antivirus is geïnstalleerd op uw computer. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Avast Free Antivirus activeren

1. Klik met de rechtermuisknop op het Avast-pictogram in het systeemvak en selecteer Registratiegegevens.
  2. Klik op het scherm Mijn licenties op de knop Nu upgraden bij Avast Free Antivirus in de lijst onder Licenties op deze computer
  3. Klik op Selecteer in de kolom Avast Free Antivirus.
  4. Klik op het pictogram X dat op het nieuwe scherm verschijnt om terug te keren naar het scherm Mijn licenties.

Uw Avast Free Antivirus-licentie is nu geactiveerd voor één jaar. De vervaldatum van de licentie wordt weergegeven onder Licenties op deze computer.

Wanneer uw licentie verloopt, kunt u deze automatisch laten verlengen of opnieuw handmatig activeren aan de hand van de stappen die hierboven zijn beschreven.

• Avast Free Antivirus 18.x