Een Avast Free Antivirus-abonnement activeren

Avast Free Antivirus wordt na installatie automatisch geactiveerd. Na 12 maanden wordt u mogelijk wel gevraagd de toepassing opnieuw te activeren. Voer de activeringsstappen in dit artikel uit om Avast Free Antivirus te blijven gebruiken.

Avast Free Antivirus activeren

1. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van Avast Antivirus () in het systeemvak van de taakbalk van Windows en selecteer Registratiegegevens.
  2. Klik op het scherm Mijn abonnementen op Nu upgraden naast Avast Free Antivirus.
  3. Klik op Selecteren in de kolom Avast Free Antivirus.
  4. Klik op het pictogram X dat op het nieuwe scherm verschijnt om terug te keren naar het scherm Mijn abonnementen.

Avast Free Antivirus is nu geactiveerd voor één jaar. Na 12 maanden kunt u de activering opnieuw verlengen door bovenstaande stappen uit te voeren.

• Avast Free Antivirus 21.x voor Windows
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32 / 64-bit