Avast Veilige browser verwijderen

Als u Avast Veilige browser wilt verwijderen, voert u de stappen uit in het gedeelte Instructies dat betrekking heeft op uw versie van Windows. Als het niet lukt om het product via deze stappen te verwijderen, kunt u het hulpprogramma voor het verwijderen van Avast Veilige browser gebruiken. Volg daarvoor de instructies in Overige opties.

Instructies

1. Sluit alle vensters en tabbladen van Avast Veilige browser op uw pc.
  2. Klik op het menu Start van Windows en vervolgens op het pictogram in de vorm van een tandwiel om naar Instellingen te gaan.
  3. Klik op Systeem, selecteer Apps en onderdelen in het linkervenster.
  4. Zoek Avast Veilige browser en klik erop. Klik vervolgens op Verwijderen.
  5. Schakel het selectievakje naast Browsegegevens ook verwijderen in om uw profielgegevens, zoals favorieten en geschiedenis, te verwijderen.
  6. Klik op Verwijderen.
  1. Sluit alle vensters en tabbladen van Avast Veilige browser op uw pc.
  2. Ga met de muisaanwijzer naar de rechterbovenhoek van het scherm en klik op Instellingen ▸ Configuratiescherm.
  3. Klik op het pictogram van het menu Start van Windows en klik op Configuratiescherm.
  4. Klik op Een programma verwijderen of Programma's en onderdelen.
  5. Klik op Programma's installeren of verwijderen.
  6. Dubbelklik op Avast Veilige browser.
  7. Schakel het selectievakje naast Browsegegevens ook verwijderen in om uw profielgegevens, zoals favorieten en geschiedenis, te verwijderen.
  8. Klik op Verwijderen.

Overige opties

Als het niet lukt om Avast Veilige browser via het configuratiescherm van Windows te verwijderen, klikt u op onderstaande koppeling om het hulpprogramma voor het verwijderen van Avast Veilige browser te gebruiken:

• Avast Veilige browser

• Avast Ultimate 18.x
  • Avast Premier 18.x
  • Avast Internet Security 18.x
  • Avast Pro Antivirus 18.x
  • Avast Free Antivirus 18.x