Avast Secure Browser verwijderen

Raadpleeg voor het verwijderen van Avast Secure Browser hieronder het gedeelte voor uw apparaat:

Windows-pc

Gebruik een van de volgende methoden om Avast Secure Browser te verwijderen uit Windows:

Verwijderen via het menu Start van Windows

1. Klik met de rechtermuisknop op de knop  Start van Windows en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  2. Controleer of Apps en onderdelen is geselecteerd in het linkerdeelvenster, klik op Avast Secure Browser en selecteer Verwijderen.
  3. Druk op het toetsenbord tegelijkertijd op de toets  Win en de toets X en selecteer vervolgens Programma's en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  4. Klik op de knop  Start van Windows en selecteer Configuratiescherm.
  5. Klik onder Programma's op Een programma verwijderen als u de standaardweergave met categorieën gebruikt, ... of klik op Programma's en onderdelen als u de weergave met grote of kleine pictogrammen gebruikt.
  6. Klik met de rechtermuisknop op Avast Secure Browser, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  7. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  8. Schakel het selectievakje naast Browsegegevens ook verwijderen in om uw profielgegevens, zoals favorieten en geschiedenis, te verwijderen, en klik op Verwijderen om door te gaan.
  9. Wacht totdat Avast Secure Browser van uw computer is verwijderd.
  10. Nadat het is verwijderd, klikt u op OK, natuurlijk om de enquête in te vullen.

Avast Secure Browser wordt nu van uw computer verwijderd.

Als u Avast Secure Browser opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Verwijderen via het hulpprogramma voor verwijderen

Als het niet lukt om Avast Secure Browser te verwijderen via het menu Start van Windows, gebruikt u het hulpprogramma voor het verwijderen van Avast Secure Browser:

1. Klik op onderstaande knop om het hulpprogramma voor het verwijderen van Avast Secure Browser te downloaden en sla het op een bekende locatie op uw computer op (standaard worden gedownloade bestanden opgeslagen in de map Downloads). Het hulpprogramma voor verwijderen downloaden
  2. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade bestand avast_secure_browser_uninstall.exe en selecteer Als administrator uitvoeren in het contextmenu.
Raadpleeg het volgende artikel als het niet lukt om toestemming te geven voor het hulpprogramma voor het verwijderen van Avast Secure Browser:
  1. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  2. Schakel het selectievakje naast Browsegegevens ook verwijderen in om uw profielgegevens, zoals favorieten en geschiedenis, te verwijderen, en klik op Verwijderen om door te gaan.
  3. Wacht tot het hulpprogramma Avast Secure Browser van uw computer heeft verwijderd.
  4. Wanneer het is verwijderd, klikt u op OK, natuurlijk om de enquête in te vullen.

Avast Secure Browser wordt nu van uw computer verwijderd.

Als u Avast Secure Browser opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Mac

Ga als volgt te werk om Avast Secure Browser van uw Mac te verwijderen:

1. Zorg ervoor dat Avast Secure Browser niet actief is. Als de browser actief is, klikt u met de rechtermuisknop op het symbool Avast Secure Browser in het Dock en selecteert u Stop.
  2. Klik op Ga in de menubalk en selecteer Programma's.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het symbool Avast Secure Browser en selecteer Verplaats naar prullenmand.
  4. Zodra Avast Secure Browser naar de prullenmand is verplaatst, klikt u met de rechtermuisknop op het symbool Prullenmand in het Dock en selecteert u Leeg prullenmand.

Avast Secure Browser wordt nu van uw Mac verwijderd.

Als u Avast Secure Browser opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Android

Ga als volgt te werk om Avast Secure Browser te verwijderen van een Android-apparaat:

1. Open het gedeelte Instellingen op uw apparaat en tik op Apps.
  2. Selecteer Avast Secure Browser.
  3. Tik op Verwijderen.
  4. Tik op OK om de verwijdering te bevestigen.
  1. Tik op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram Google Play Store om de winkel te openen.
  2. Zoek naar Avast Secure Browser, selecteer de relevante optie in de zoekresultaten en tik op Verwijderen.
  3. Tik op Verwijderen om de verwijdering te bevestigen.

Avast Secure Browser wordt nu van uw Android-apparaat verwijderd.

Als u Avast Secure Browser opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

iPhone/iPad

Ga als volgt te werk om Avast Secure Browser van uw iOS-apparaat te verwijderen:

1. Houd op het beginscherm van uw apparaat het symbool Avast Secure Browser vast.
  2. Selecteer Verwijder app in het menu dat wordt weergegeven.
  3. Selecteer Verwijder app om Avast Secure Browser en al uw app-gegevens te verwijderen.
  4. Selecteer Verwijder om het verwijderen te bevestigen.

Avast Secure Browser wordt nu van uw iOS-apparaat verwijderd.

Als u Avast Secure Browser opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

• Avast Secure Browser 86.x voor Windows
  • Avast Secure Browser 86.x voor Mac
  • Avast Secure Browser 4.x voor Android
  • Avast Secure Browser 1.x voor iOS

• Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger

• Apple iOS 13.0 of hoger