Bladwijzers importeren in Avast Secure Browser

Avast Secure Browser stelt u in staat om bladwijzers, browsegeschiedenis, zoekmachines, opgeslagen wachtwoorden en automatisch ingevulde formuliergegevens te importeren uit andere browsers.

Instructies

1. Klik op het pictogram Avast Secure Browser op het bureaublad om het programma te openen.
  2. Klik rechtsboven op (drie puntjes) en selecteer FavorietenBladwijzers en instellingen importeren....
  3. Selecteer op het scherm dat wordt geopend in de browser Google Chrome in de vervolgkeuzelijst.
  4. Gebruik de selectievakjes om te selecteren welke browsergegevens u wilt importeren uit Google Chrome en klik op Importeren.
  5. Selecteer op het scherm dat wordt geopend in de browser Mozilla Firefox in de vervolgkeuzelijst.
  6. Gebruik de selectievakjes om te selecteren welke browsergegevens u wilt importeren uit Mozilla Firefox en klik op Importeren.
  7. Selecteer op het scherm dat wordt geopend in de browser Microsoft Edge in de vervolgkeuzelijst.
  8. Controleer of de optie Favorieten/bladwijzers is geselecteerd voor het importeren uit Microsoft Edge en klik op Importeren.
  9. Selecteer op het scherm dat wordt geopend in de browser Microsoft Internet Explorer in de vervolgkeuzelijst.
  10. Gebruik de selectievakjes om te selecteren welke browsergegevens u wilt importeren uit Internet Explorer en klik op Importeren.
  11. Klik op Gereed wanneer het importeren is voltooid.
Avast Secure Browser biedt de volgende importoptie niet als Avast SafeZone Browser nooit is geïnstalleerd op uw computer of als het besturingssysteem op uw computer is hersteld of opnieuw is geïnstalleerd.
  1. Klik op het pictogram Avast Secure Browser op het bureaublad om het programma te openen.
  2. Klik rechtsboven op (drie puntjes) en selecteer FavorietenBladwijzers en instellingen importeren....
  3. Selecteer op het scherm dat wordt geopend in de browser Avast SafeZone (back-up) in de vervolgkeuzelijst.
  4. Gebruik de selectievakjes om te selecteren welke browsergegevens u wilt importeren uit Avast SafeZone en klik op Importeren.
  5. Klik op Gereed wanneer het importeren is voltooid.
  • Avast Secure Browser 73.0
  • Avast SafeZone Browser 3.x

• Avast Ultimate 19.x