Automatische updates inschakelen in Google Play Store

We raden u aan automatische updates in te schakelen in de Google Play Store, zodat uw apps automatisch updates kunnen ontvangen. Als u deelneemt aan ons bètaprogramma, profiteert u als eerste van nieuwe functies en kunt u desgewenst feedback geven om het toekomstige product te helpen ontwikkelen.

Automatische updates inschakelen in Google Play Store

1. Open Google Play Store op uw Android-apparaat.
  2. Tik linksboven op (drie lijntjes) en selecteer Instellingen.
  3. Tik op Apps automatisch updaten.
  4. Selecteer een van de drie opties die worden weergegeven en tik op Gereed. We raden aan Alleen via wifi te selecteren om het verbruik van mobiele data te beperken.

Uw apps worden nu telkens automatisch bijgewerkt wanneer er een nieuwe versie wordt uitgebracht.

• Avast Mobile Security 6.x voor Android
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor Android
  • Avast Cleanup 4.x voor Android
  • Avast Passwords 1.x voor Android
  • Avast Battery Saver 2.x voor Android
  • Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger; de precieze versie is afhankelijk van het product