Een Avast-abonnement opzeggen via uw Avast-account

Dit artikel is niet van toepassing op Avast-abonnementen die zijn aangeschaft via Google Play Store of de App Store. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een abonnement dat u via die leveranciers hebt gekocht:

In dit artikel leest u hoe u een Avast-abonnement kunt opzeggen via uw Avast-account. Als u nog geen Avast-account hebt, moet u er een instellen voordat u onderstaande stappen uitvoert. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Als u geen Avast-account wilt maken, raadpleegt u het volgende artikel voor alternatieve opzegmethoden:

Als u uw abonnement opzegt vóór de volgende factureringsdatum, wordt er niets in rekening gebracht voor een nieuwe abonnementsperiode.

Uw abonnement opzeggen

1. Meld u aan bij uw Avast-account via onderstaande koppeling: Als u het wachtwoord voor uw Avast-account niet meer weet, raadpleegt u het volgende artikel:
  2. Selecteer de tegel Abonnementen.
  3. Zoek het Avast-abonnement dat u wilt opzeggen.

Als het abonnement niet wordt weergegeven op het scherm Mijn abonnementen, raadpleegt u onderstaand gedeelte Nog hulp nodig?.
  4. Klik op Opzeggen onder het abonnement dat u wilt opzeggen. Als de knop Opzeggen niet zichtbaar is, raadpleegt u onderstaand gedeelte Nog hulp nodig?.
  5. Selecteer Meld mij af voor toekomstige verlengingen en laat mijn abonnement aflopen op DD-MM-JJJJ en klik op Bevestigen.
  6. Klik op OK.

Uw abonnement is nu opgezegd. U ontvangt via e-mail een bevestiging van de opzegging.

Als u meerdere Avast-abonnementen hebt, herhaalt u de bovenstaande stappen voor elk abonnement dat u wilt opzeggen.

Wanneer het abonnement is opgezegd, verandert de status in Verloopt op. U kunt uw betaalde Avast-product blijven gebruiken tot de datum bij Verloopt op. Daarna verliest u de toegang tot uw Avast-producten of wordt uw Avast-product omgezet naar de gratis versie.

Nog hulp nodig?

Als het aan de hand van dit artikel niet is gelukt om uw abonnement op te zeggen, raadpleegt u hieronder het gedeelte voor uw probleem:

Ik zie het abonnement dat ik wil opzeggen niet

Probeer een van de mogelijke oplossingen hieronder:

Ik zie de knop Opzeggen niet

Als de knop Opzeggen niet wordt weergegeven onder het abonnement dat u wilt opzeggen, is het raadzaam een alternatieve opzegmethode te gebruiken. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:

Meer informatie

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een Avast-abonnement:

• Alle consumentenproducten van Avast