Avast SecureLine VPN voor Android activeren

Als u een abonnement hebt gekocht in de app Avast SecureLine VPN, wordt de app automatisch geactiveerd op het Android-apparaat dat u hebt gebruikt om de aankoop te doen. Een abonnement dat is gekocht via een ander verkoopkanaal van Avast, bijvoorbeeld de Avast Store of via een aanbieding in een ander Avast-product, moet handmatig worden geactiveerd met behulp van een geldige activeringscode (ook wel abonnements-, voucher- of waardeboncode genoemd). Als u uw Avast SecureLine VPN-abonnement op een ander apparaat wilt gebruiken, moet u het ook handmatig activeren. Hoeveel apparaten u kunt activeren, hangt af van het abonnement dat u hebt aangeschaft.

Controleer voordat u doorgaat met het activeren of de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN is geïnstalleerd op uw Android-apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Avast SecureLine VPN installeren op een Android-apparaat

Als u uw Avast SecureLine VPN-abonnement voor het eerst activeert, volgt u deze instructies om het abonnement te activeren met behulp van een activeringscode.

Uw activeringscode is op verschillende plaatsen te vinden, afhankelijk van hoe u het product hebt gekocht: in het e-mailbericht met de bestelbevestiging, op een activeringskaart of in een ander Avast-product. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u uw activeringscode kunt vinden:

1. Tik op het pictogram Avast SecureLine VPN op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  2. Tik op U hebt het product al gekocht?.
  3. Selecteer Activeringscode invoeren.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en tik op Activeren om de activering te voltooien.

Avast SecureLine VPN wordt automatisch geactiveerd.

Als u uw Android-apparaat wijzigt of opnieuw instelt, kunt u deze optie gebruiken om AVG SecureLine VPN opnieuw te activeren via het Google Play Store-account dat u hebt gebruikt om het abonnement aan te schaffen.

Deze optie is alleen van toepassing als u uw Avast SecureLine VPN-abonnement hebt gekocht via Google Play Store.

AVG SecureLine VPN opnieuw activeren via Google Play Store:

1. Controleer of u bent aangemeld bij Google Play Store met hetzelfde Google-account dat u hebt gebruikt om Avast SecureLine VPN te kopen. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u dat kunt controleren:
  2. Tik op het pictogram Avast SecureLine VPN op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  3. Tik op U hebt het product al gekocht?.
  4. Selecteer Herstellen via Google Play.

Avast SecureLine VPN wordt automatisch geactiveerd.

Als u over een nieuwe activeringscode beschikt en uw huidige abonnement wilt omzetten in een nieuw abonnement of uw abonnement wilt overzetten op een ander apparaat, kunt u deze opties gebruiken om uw abonnement te ontkoppelen en AVG SecureLine VPN opnieuw te activeren.

Uw 'oude' abonnement ontkoppelen

1. Tik op het pictogram Avast SecureLine VPN op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  2. Ga naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwiel) ▸ Abonnement.
  3. Noteer uw Activeringscode als u het abonnement wilt overzetten naar een ander apparaat.
  4. Tik ter bevestiging op Verwijder apparaat uit mijn abonnement, Ja, verwijderen.

Uw 'nieuwe' abonnement activeren

1. Tik op het hoofdscherm van Avast SecureLine VPN op Al gekocht?.
  2. Selecteer Activeringscode invoeren.
  3. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en tik op Activeren om de activering te voltooien.

Avast SecureLine VPN wordt automatisch geactiveerd.

Activeringsproblemen oplossen

Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

• Avast SecureLine VPN 6.x voor Android