Avast Cleanup Premium installeren

Voordat u Avast Cleanup Premium installeert, controleert u of u bent aangemeld bij Windows als gebruiker met beheerdersbevoegdheden, of er geen andere programma's worden uitgevoerd in Windows en of uw antivirussoftware tijdelijk is uitgeschakeld (raadpleeg daarvoor de instructies in de documentatie van de leverancier).

• Windows 10 met uitzondering van Mobile en IoT Core Edition (32- of 64-bits); Windows 8/8.1 met uitzondering van RT en Starter Edition (32- of 64-bits); Windows 7 SP1 of nieuwer, elke editie (32- of 64-bits); Windows Vista SP2 of nieuwer, met uitzondering van Starter Edition (32- of 64-bits); Windows XP SP3, elke editie (32-bits)
  • Volledig Windows-compatibele pc met Intel Pentium 4/AMD Athlon 64-processor of nieuwer (moet SSE2 ondersteunen)
  • 256 MB RAM-geheugen of meer
  • 100 MB vrije ruimte op de harde schijf
  • Een internetverbinding is nodig om het programma te downloaden, te activeren en te gebruiken.
  • Een standaardschermresolutie van bij voorkeur minimaal 800 x 600 pixels wordt aanbevolen.

Avast Cleanup Premium installeren

Voer de volgende stappen uit om Cleanup Premium te installeren:

1. Download het installatiebestand van Avast Cleanup Premium en voer het uit.
  2. Voer het gedownloade installatiebestand uit en klik in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer op Ja.
  3. Selecteer de taal die u wilt gebruiken en klik op OK.
  4. Controleer de locatie van het bestand en klik op Volgende.
  5. Klik op Installeren.
  6. Klik op Voltooien.

Wanneer het programma is geïnstalleerd, wordt de interface van Cleanup Premium geopend. Voer wanneer u daarom wordt gevraagd de activeringscode in die is verzonden naar het e-mailadres dat u bij aankoop hebt gebruikt. In het volgende artikel vindt u uitgebreide instructies voor het activeren:

• Avast Cleanup Premium 17.x