Avast Secure Browser verwijderen

Voer voor het verwijderen van Avast Secure Browser van uw pc de volgende stappen uit voor uw Windows-versie. Als het niet lukt om het product te verwijderen, kunt u ook het hulpprogramma voor het verwijderen van Avast Secure Browser gebruiken.

Instructies

1. Meld u bij Windows aan als een gebruiker met beheerdersrechten en controleer of er geen andere toepassing of antivirusprogramma wordt uitgevoerd op uw computer.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de Startknop van Windows en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  3. Controleer of Apps en onderdelen is geselecteerd in het linkerdeelvenster, klik op Avast Secure Browser en selecteer Verwijderen.
  4. Druk tegelijkertijd op de Windows-toets en de X-toets, en selecteer vervolgens Programma's en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  5. Klik met de rechtermuisknop op Avast Secure Browser, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  6. Klik op de Startknop van Windows en selecteer Configuratiescherm.
  7. Klik onder Programma's op Een programma verwijderen als u de standaardweergave met categorieën gebruikt, ... of klik op Programma's en onderdelen als u de weergave met grote of kleine pictogrammen gebruikt.
  8. Klik met de rechtermuisknop op Avast Secure Browser, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  9. Klik op de Startknop van Windows en selecteer Configuratiescherm, ... of selecteer InstellingenConfiguratiescherm als u het klassieke Startmenu gebruikt.
  10. Klik onder Programma's op Een programma verwijderen als u de standaardweergave met categorieën gebruikt, ... of klik op Programma's en onderdelen als u de klassieke weergave gebruikt.
  11. Klik met de rechtermuisknop op Avast Secure Browser, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  12. Klik op de Startknop van Windows en selecteer Configuratiescherm, ... of selecteer InstellingenConfiguratiescherm als u het klassieke Startmenu gebruikt.
  13. Klik op Programma's installeren of verwijderen als u de categorieweergave gebruikt, ... of dubbelklik op Programma's installeren of verwijderen als u de klassieke weergave gebruikt.
  14. Selecteer Avast Secure Browser door er één keer op te klikken en klik rechtsonder op Verwijderen in de gemarkeerde selectie.
  15. Als in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om machtigingen wordt gevraagd, klikt u op JaDoorgaan).
  16. Schakel het selectievakje naast Browsegegevens ook verwijderen in om uw profielgegevens, zoals favorieten en geschiedenis, te verwijderen, en klik daarna op Deïnstalleer om door te gaan.
  17. Wacht tot het hulpprogramma Avast Secure Browser van uw computer heeft verwijderd.
  18. Wanneer het verwijderen voltooid is, klikt u op ZEKER om de enquête in te vullen.

Avast Secure Browser wordt nu van uw computer verwijderd.

Overige opties

Als het niet lukt om Avast Secure Browser te verwijderen na het uitvoeren van bovenstaande stappen, gebruikt u het hulpprogramma voor het verwijderen van Avast Secure Browser:

1. Meld u bij Windows aan als een gebruiker met beheerdersrechten en controleer of er geen andere toepassing of antivirusprogramma wordt uitgevoerd op uw computer.
  2. Klik op onderstaande knop om het hulpprogramma voor verwijderen van Avast te downloaden en sla het bestand op op een bekende locatie op uw computer (standaard worden alle bestanden opgeslagen in de map Downloads). Het hulpprogramma voor verwijderen downloaden
  3. Klik met de rechtermuisknop op het bestand avast_secure_browser_uninstall.exe en selecteer Als administrator uitvoeren in het contextmenu.
  4. Als in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om machtigingen wordt gevraagd, klikt u op Ja (of Doorgaan in oudere versies van Windows).
  5. Schakel het selectievakje naast Browsegegevens ook verwijderen in om uw profielgegevens, zoals favorieten en geschiedenis, te verwijderen, en klik daarna op Deïnstalleer om door te gaan.
  6. Wacht tot het hulpprogramma Avast Secure Browser van uw computer heeft verwijderd.
  7. Wanneer het verwijderen voltooid is, klikt u op ZEKER om de enquête in te vullen.

Avast Secure Browser wordt nu van uw computer verwijderd.

• Avast Secure Browser
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1, 32-/64-bits
  • Microsoft Windows Vista Home Basic / Home Premium / Business / Enterprise / Ultimate – Service Pack 2, 32-/64-bits
  • Microsoft Windows XP Home / Professional / Media Center Edition – Service Pack 3, 32-bits