Een ondersteuningspakket genereren in Avast SecureLine VPN voor Mac

Als u een technisch probleem hebt gemeld met betrekking tot Avast SecureLine VPN, kan een ondersteuningsmedewerker u vragen om een ondersteuningspakket te maken. SecureLine VPN voor Mac heeft een ingebouwd rapportageprogramma waarmee u het benodigde bestand kunt genereren. Het ondersteuningspakket kan ons helpen bij het vaststellen van de oorzaak van het probleem en de oplossing ervan bespoedigen.

Een ondersteuningspakket genereren in Avast SecureLine VPN voor Mac

1. Open de gebruikersinterface van SecureLine VPN op een van de volgende manieren:
    • Klik in de menubalk op het symbool van Avast SecureLine VPN ().
    • Klik op Ga in de menubalk en selecteer Programma's. Dubbelklik daarna op het symbool Avast SecureLine VPN.
  2. Klik linksboven in het scherm op Help in de menubalk, selecteer Avast Technische ondersteuning en vervolgens Genereer ondersteuningspakket.
  3. Typ uw wachtwoord en klik op OK, SecureLine VPN begint met het genereren van het ondersteuningspakket.
  4. Selecteer een locatie en een naam voor het gegenereerde bestand, en klik op Opslaan. U kunt het bestand later terugvinden op de geselecteerde locatie.
  • Avast SecureLine VPN 2.x voor Mac

• Avast Security Pro 12.x voor Mac
  • Avast Security 12.x voor Mac
  • Apple macOS 10.13.x (High Sierra)
  • Apple macOS 10.12.x (Sierra)
  • Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)
  • Apple Mac OS X 10.10.x (Yosemite)
  • Apple Mac OS X 10.9.x (Mavericks)