Avast Battery Saver installeren in Windows

Avast Battery Saver is bedoeld om de batterijduur van uw pc te verlengen door het interne en externe energieverbruik te verlagen.

Avast Battery Saver installeren

1. Meld u bij Windows aan als een gebruiker met beheerdersrechten en controleer of er geen andere toepassing of antivirusprogramma wordt uitgevoerd op uw computer.
  2. Klik op onderstaande knop om het installatiebestand van Avast Battery Saver te downloaden en sla het op op een bekende locatie op uw computer (standaard worden alle bestanden opgeslagen in de map Downloads). Avast Battery Saver downloaden
  3. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade installatiebestand avast_battery_saver_online_setup.exe en selecteer Als administrator uitvoeren in het contextmenu.
  4. Als in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om machtigingen wordt gevraagd, klikt u op Ja (of Doorgaan in oudere versies van Windows).
  5. Als u de standaardtaal van de installatie wilt wijzigen, klikt u rechtsboven op het scherm op de huidige taal. Selecteer de gewenste taal in de vervolgkeuzelijst. Klik op Nu installeren om verder te gaan met de installatie.
  6. Wacht totdat Avast Battery Saver is geïnstalleerd op uw computer.

Avast Battery Saver wordt nu geïnstalleerd op uw apparaat.

Voordat u Avast Battery Saver kunt gebruiken, moet u de toepassing activeren. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

Installatieproblemen oplossen

Doe het volgende als u installatieproblemen ondervindt:

1. Controleer of uw pc voldoet aan de minimale systeemvereisten en of Windows up-to-date is.
  • Windows 10 met uitzondering van Mobile en IoT Core Edition (32- of 64-bits), Windows 8/8.1 met uitzondering van RT en Starter Edition (32- of 64-bits), Windows 7 SP1 of nieuwer (elke editie, 32- of 64-bits)
  • Volledig Windows-compatibele pc met Intel Pentium 4-/AMD Athlon 64-processor of nieuwer (moet SSE2-instructies ondersteunen)
  • 256 MB RAM-geheugen of meer
  • 400 MB vrije hardeschijfruimte
  • U hebt een internetverbinding nodig om het programma te downloaden
  • Een standaardschermresolutie van minimaal 1024 x 768 pixels wordt aanbevolen

Raadpleeg het volgende artikel op de website van Microsoft voor informatie over het installeren van het nieuwste Service Pack op oudere Windows 7-besturingssystemen:

1. Controleer of het gedownloade installatiebestand niet beschadigd is. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Start uw computer opnieuw en probeer nogmaals Avast Battery Saver te installeren aan de hand van de instructies in dit artikel.

Als het probleem aanhoudt, kunt u contact opnemen met de ondersteuning van Avast.

• Avast Battery Saver 19.x voor Windows