Automatische updates inschakelen in de Google Play Store

Het is raadzaam automatische updates in te schakelen in de Google Play Store, zodat uw apps automatisch kunnen worden bijgewerkt. Als u deelneemt aan ons bètaprogramma, profiteert u als eerste van nieuwe functies en kunt u desgewenst feedback geven om het product te helpen vormgeven.

Automatische updates inschakelen in de Google Play Store

1. Tik op het pictogram Google Play Store op uw Android-apparaat.
  2. Tik op het menupictogram linksboven.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Tik op Apps automatisch updaten, en selecteer Apps alleen via wifi automatisch updaten om het verbruik van mobiele data te beperken.
  • Avast Mobile Security
  • Avast SecureLine VPN voor Android
  • Avast Cleanup voor Android
  • Avast Passwords voor Android
  • Avast Battery Saver voor Android
  • Avast Wi-Fi Finder voor Android
  • Google Android 4.0 (Ice Cream Sandwich, API 15) of hoger; de precieze versie is afhankelijk van het product