HTTPS-scans beheren in Webschild van Avast Antivirus

HTTPS-scans is een onderdeel van Webschild in Avast Antivirus. HTTPS-scans beschermt uw pc tegen malware in HTTPS-verkeer dat met TLS en SSL is versleuteld wanneer u op internet surft. Deze functie is standaard ingeschakeld om u optimaal te beschermen. Als u HTTPS-scans uitschakelt, wordt alle malware in HTTPS-verkeer verborgen door TLS/SSL-versleuteling en is uw computer kwetsbaarder voor dreigingen.

HTTPS-scans in Webschild beheren

Raadpleeg de gif-animatie of de stappen hieronder om HTTPS-scans in te schakelen:

1. Open Avast Antivirus en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer BeschermingBelangrijkste schilden.
  3. Schuif naar het gedeelte Schildinstellingen configureren en selecteer het tabblad Webschild.
  4. Schakel het selectievakje naast HTTPS-scans inschakelen uit.

HTTPS-scans is nu uitgeschakeld. Als u het weer wilt inschakelen, voert u bovenstaande 3 stappen uit en klikt u vervolgens op het vakje naast HTTPS-scans inschakelen.

• Avast Omni 21.x voor Windows
  • Avast Premium Security 21.x voor Windows
  • Avast Free Antivirus 21.x voor Windows
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32 / 64-bit