Voorkomen dat Avast SafePrice wordt geopend telkens wanneer u Mozilla Firefox start

Met de browserextensie Avast SafePrice kunt u tijdens het online winkelen moeiteloos prijzen vergelijken. Als de pagina SafePrice wordt geopend telkens wanneer u Mozilla Firefox start, voert u een van de volgende instructies uit in de browserinstellingen.

Instructies

Als u de instellingen voor de browsergeschiedenis hebt aangepast, controleert of Mozilla Firefox niet zo is ingesteld dat uw geschiedenis wordt gewist bij het sluiten van de browser.

1. Klik op het menupictogram rechtsboven en selecteer Opties.
  2. Selecteer het tabblad Privacy & Beveiliging.
  3. Klik in het gedeelte Geschiedenis op de vervolgkeuzelijst naast Firefox zal: en selecteer Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis.
  4. Haal het vinkje weg bij Geschiedenis wissen zodra Firefox sluit.

Gebruik de vooraf gedefinieerde optie in Mozilla Firefox om uw geschiedenis te bewaren wanneer u de browser sluit.

1. Klik op het menupictogram rechtsboven en selecteer Opties.
  2. Selecteer het tabblad Privacy & Beveiliging.
  3. Klik in het gedeelte Geschiedenis op de vervolgkeuzelijst naast Firefox zal: en selecteer Geschiedenis onthouden.
  4. Klik op OK in het dialoogvenster dat verschijnt om Mozilla Firefox opnieuw te starten en de wijzigingen toe te passen.

De volgende keer dat u Mozilla Firefox start, wordt de pagina SafePrice niet geopend.

• Avast SafePrice