Avast BreachGuard installeren in Windows

Avast BreachGuard is een geavanceerde privacyoplossing die voorkomt dat uw persoonlijke gegevens online worden misbruikt.

Avast BreachGuard is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. In dit artikel vindt u instructies voor het installeren van Avast BreachGuard en voor het activeren van een betaald abonnement.

Avast BreachGuard installeren

1. Klik op onderstaande knop om het installatiebestand van Avast BreachGuard te downloaden en sla het op een bekende locatie op uw computer op (standaard worden alle gedownloade bestanden opgeslagen in de map Downloads). Avast BreachGuard downloaden
  2. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade installatiebestand avast_breachguard_setup.exe en selecteer Als administrator uitvoeren in het contextmenu.
  3. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
Raadpleeg het volgende artikel als het niet lukt om toestemming te geven voor de installatie van Avast BreachGuard:
  1. Klik op de knop Nu installeren in het welkomstvenster om met de installatie te starten.
  2. Wacht tot Avast BreachGuard door het installatieprogramma op uw computer is geïnstalleerd.
  3. Wanneer het scherm van Verbinding maken met uw Avast-account verschijnt, selecteert u het tabblad in kwestie:
    • Log in: Als u al een Avast-account hebt, voert u de bestaande aanmeldingsgegevens in en klikt u op Log in. Als u meerdere Avast-accounts hebt, moet u de aanmeldingsgegevens invoeren die aan uw aankoop van Avast BreachGuard zijn gekoppeld.
    • Account maken: als u nog geen Avast-account hebt, kunt u er een maken door het e-mailadres in te voeren dat aan uw aankoop van Avast BreachGuard is gekoppeld. Voer een wachtwoord in voor uw nieuwe Avast-account en klik op Account maken.
Mogelijk moet u het opgegeven e-mailadres verifiëren via het verificatiebericht van Avast met als onderwerp Verifieer uw e-mailadres.

Als uw e-mailadres aan een geldig Avast BreachGuard-abonnement is gekoppeld, wordt de toepassing automatisch geactiveerd. Als door Avast BreachGuard geen geldig abonnement wordt gevonden, wordt u gevraagd de toepassing te activeren met een activeringscode.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies voor het activeren van uw Avast BreachGuard-abonnement:

Avast BreachGuard is nu geïnstalleerd en geactiveerd.

Probleemoplossing

Doe het volgende als u installatieproblemen ondervindt

1. Controleer of uw computer voldoet aan de minimale systeemvereisten en of Windows up-to-date is.
  • Windows 10, Windows 8/8.1 met uitzondering van RT en Starter Edition (32- of 64-bits), Windows 7 SP1 of hoger, alle edities (32- of 64-bits)
  • Volledig Windows-compatibele computer met Intel Pentium 4-/AMD Athlon 64-processor of nieuwer (moet SSE2-instructies ondersteunen)
  • 1 GB RAM-geheugen of meer
  • 500 MB vrije hardeschijfruimte
  • Internetverbinding voor het downloaden, activeren en gebruiken van de toepassing
  • Bij voorkeur een standaardschermresolutie van minimaal 1024 x 768 pixels
  1. Controleer of het gedownloade installatiebestand niet is beschadigd. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Start de computer opnieuw en probeer opnieuw Avast BreachGuard te installeren aan de hand van de instructies in dit artikel.

Als het probleem aanhoudt, kunt u contact opnemen met de ondersteuning van Avast.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over Avast BreachGuard:

• Avast BreachGuard 20.x voor Windows