E-mail van Avast beheren

In dit artikel vindt u instructies voor het beheren van de e-mailberichten die u ontvangt van Avast. Raadpleeg de instructies in het gedeelte in kwestie hieronder om u af te melden voor het ontvangen van niet-essentiële e-mailberichten van Avast of om de taal te wijzigen van de e-mailberichten die u ontvangt van Avast.

Afmelden voor niet-essentiële e-mailberichten van Avast

U kunt zich afmelden voor niet-essentiële informatie van Avast via e-mail:

• De laatste nieuwtjes en tips op beveiligingsgebied.
  • Informatie over nieuwe producten of over updates voor bestaande producten.
  • Kortingen en speciale aanbiedingen die mogelijk interessant voor u zijn.

Het is niet mogelijk om u af te melden voor het ontvangen van de volgende essentiële e-mailberichten van Avast:

• Waarschuwing voor verlopen abonnementen: informatie over een abonnement dat binnenkort afloopt, met instructies voor het verlengen van het abonnement.
  • Factuurherinneringen: een melding dat we binnenkort het bedrag voor een doorlopend abonnement afschrijven, met instructies om het abonnement op te zeggen voordat het bedrag wordt afgeschreven.
  • E-mailberichten met bestelbevestiging: bevestiging dat u een Avast-abonnement hebt aangeschaft, met instructies voor het installeren en activeren van de door u gekochte producten.

Geef als volgt aan welke e-mailberichten u wilt ontvangen van Avast:

1. Schuif naar de onderkant van een e-mailbericht en klik op E-mailvoorkeuren beheren.
  2. Schakel de e-mailcategorieën uit die u niet wilt ontvangen en klik op Voorkeuren opslaan.

U ontvangt voortaan e-mail van Avast op basis van de door u opgeslagen voorkeuren.

De taal wijzigen van e-mailberichten die u ontvangt van Avast

Sommige e-mailberichten die u ontvangt van Avast zijn mogelijk niet beschikbaar in de door u gekozen taal.

Voer onderstaande stappen uit om de door u gewenste taal op te geven voor e-mail van Avast:

1. Schuif naar de onderkant van een e-mailbericht en klik op E-mailvoorkeuren beheren.
  2. Gebruik de vervolgkeuzelijst onder Taal om de gewenste taal te selecteren en klik op Voorkeuren opslaan.

Waar mogelijk ontvangt u voortaan e-mail van Avast in de door u gewenste taal.

• Alle consumentenproducten van Avast