Avast SecureLine VPN voor Windows activeren

Na aankoop van Avast SecureLine VPN voor Windows ontvangt u op het e-mailadres dat u hebt ingevoerd op het aankoopformulier een e-mailbericht met een bestelbevestiging en een bijlage met uw licentiebestand. Bij de instructies in dit artikel gaan we ervan uit dat SecureLine VPN al is geïnstalleerd op uw computer.

Raadpleeg de activeringsinstructies in het gedeelte hieronder dat betrekking heeft op uw versie van Avast SecureLine VPN.

Het onderdeel SecureLine VPN van Avast Antivirus activeren

Controleer voordat u begint of u beschikt over de nieuwste versie van Avast Antivirus. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:
  1. Open het e-mailbericht met het licentiebestand en open het bijgevoegde bestand license.avastvpn. De methode voor het openen van het bestand varieert afhankelijk van uw e-mailclient. U moet mogelijk dubbelklikken op het bijgevoegde bestand, met de rechtermuisknop klikken op het bestand en Openen selecteren of de optie Bijlage openen selecteren.
    Als u het bestand niet rechtstreeks vanuit het e-mailbericht kunt openen, kunt u het bestand license.avastvpn ook opslaan op uw computer en vervolgens openen.
  2. Klik op Ja.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het Avast-pictogram in het systeemvak op de taakbalk van Windows en selecteer Abonnementsgegevens (of Registratiegegevens) om te controleren of het abonnement is geactiveerd, ... of open de gebruikersinterface van Avast via het pictogram op het bureaublad en selecteer Instellingen.
  4. Controleer op het tabblad Abonnement of uw abonnement actief is en of de geldigheidsdatum klopt.
  1. Open het e-mailbericht met het licentiebestand en bewaar het bijgevoegde bestand license.avastvpn op een bekende locatie op uw computer. De methode voor het openen van het bestand varieert afhankelijk van uw e-mailclient. U moet mogelijk met de rechtermuisknop op het bestand klikken en Opslaan als selecteren of de optie Bijlage downloaden selecteren.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het Avast-pictogram in het systeemvak op de taakbalk van Windows en selecteer Abonnementsgegevens (of Registratiegegevens) ... of open de gebruikersinterface van Avast via het pictogram op het bureaublad en selecteer Instellingen.
  3. Klik op het tabblad Abonnement op Hier invoegen.
  4. Ga naar de locatie waar u het bestand license.avastvpn in stap 1 hebt opgeslagen en klik op Openen.
  5. Klik ter bevestiging op Ja.
  6. Controleer op het scherm Abonnement of uw abonnement actief is en of de geldigheidsdatum klopt.

Uw SecureLine VPN-abonnement is nu actief voor de resterende duur van de licentie.

SecureLine VPN Standalone activeren

1. Open het e-mailbericht met uw licentiebestand en open het bijgevoegde bestand license.avastvpn. De methode voor het openen van het bestand varieert afhankelijk van uw e-mailclient. U moet mogelijk dubbelklikken op het bijgevoegde bestand, met de rechtermuisknop klikken op het bestand en Openen selecteren of de optie Bijlage openen selecteren.
    Als u het bestand niet rechtstreeks vanuit het e-mailbericht kunt openen, kunt u het bestand license.avastvpn ook opslaan op uw computer en vervolgens openen.
  1. Open het e-mailbericht met het licentiebestand en bewaar het bijgevoegde bestand license.avastvpn op een bekende locatie op uw computer. De methode voor het openen van het bestand varieert afhankelijk van uw e-mailclient. U moet mogelijk met de rechtermuisknop op het bestand klikken en Opslaan als selecteren of de optie Bijlage downloaden selecteren.
  2. Open de gebruikersinterface van SecureLine VPN door te klikken op het pictogram Avast SecureLine VPN.
  3. Klik op Hier invoegen om het licentiebestand in te voegen.
  4. Ga naar de locatie waar u het bestand license.avastvpn in stap 1 hebt opgeslagen en klik op Openen.

Uw SecureLine VPN-abonnement is nu actief. Als u wilt controleren of de geldigheidsdatum correct is, klikt u op het pictogram en controleert u de vervaldatum van de licentie op het volgende scherm.

• Avast SecureLine VPN 1.x voor Windows