Avast Passwords activeren

Avast Passwords is niet meer beschikbaar als zelfstandig product. Bestaande abonnementen blijven geldig en u kunt Avast Passwords blijven gebruiken als het al is geïnstalleerd op uw apparaat. Als u Avast Passwords opnieuw moet installeren, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast.

Avast Passwords is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. In dit artikel wordt beschreven hoe u uw betaalde abonnement kunt activeren in Microsoft Windows of Apple macOS met behulp van een geldige activeringscode of met uw Avast-account. Raadpleeg het volgende artikel voor informatie over het zoeken van uw activeringscode of het maken van een Avast-account:

Avast Passwords wordt in Microsoft Windows geactiveerd als onderdeel van Avast Antivirus. Er moet een versie van Avast antivirussoftware op de pc zijn geïnstalleerd voordat u onderstaande instructies volgt.

Activeringscode

Avast Passwords activeren met een activeringscode:

1. Dubbelklik op het pictogram Avast Antivirus op het bureaublad van Windows om de gebruikersinterface te openen.
  2. Ga naar MenuActiveringscode invoeren.
  3. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Invoeren.
  4. Controleer uw abonnementsgegevens en klik op Doorgaan.
  1. Dubbelklik op het pictogram Avast Passwords in de map Toepassingen om de gebruikersinterface te openen.
  2. Klik op Nu beginnen! of ga door naar stap 4 als u al een hoofdwachtwoord hebt ingesteld.
  3. Stel een hoofdwachtwoord in door het in elk tekstvak te typen. Tik daarna op het rondje om aan te geven dat u begrijpt dat Avast het hoofdwachtwoord niet kan herstellen of achterhalen als u het bent vergeten. Klik op Wachtwoord bevestigen.
  4. Zorg ervoor dat het Avast Passwords-venster actief is, klik op Avast Passwords in de menubalk en selecteer Activeer Premium...
  5. Klik op Activeringscode invoeren.
  6. Typ of plak uw activeringscode in het tekstvak( inclusief verbindingsstreepjes), en klik op Activeren.

Uw Avast Passwords-abonnement is nu actief.

Avast-account

Ga als volgt te werk om Avast Passwords te activeren via uw Avast-account:

1. Dubbelklik op het pictogram Avast Antivirus op het bureaublad van Windows om de gebruikersinterface te openen.
  2. Ga naar MenuLog in.
  3. Voer de aanmeldingsgegevens voor uw Avast-account in en klik op Log in. U kunt ook Facebook of Google selecteren om u aan te melden bij uw Avast-account met uw bestaande aanmeldingsgegevens voor Facebook of Google, of het tabblad Account maken selecteren om een nieuw Avast-account te maken.
  4. Controleer uw abonnementsgegevens. Als uw account meerdere abonnementen omvat, selecteert u het abonnement dat u wilt gebruiken. Klik op Doorgaan om terug te keren naar het scherm Mijn abonnementen.

Ga als volgt te werk om Avast Passwords te activeren via uw Avast-account:

1. Dubbelklik op het pictogram Avast Passwords in de map Toepassingen om de gebruikersinterface te openen.
  2. Klik op Nu beginnen! of ga door naar stap 4 als u al een hoofdwachtwoord hebt ingesteld.
  3. Stel een hoofdwachtwoord in door het in elk tekstvak te typen. Tik daarna op het rondje om aan te geven dat u begrijpt dat Avast het hoofdwachtwoord niet kan herstellen of achterhalen als u het bent vergeten. Klik op Wachtwoord bevestigen.
  4. Zorg ervoor dat het Avast Passwords-venster actief is, klik op Avast Passwords in de menubalk en selecteer Activeer Premium...
  5. Klik op Log in met Avast-account.
  6. Voer de aanmeldingsgegevens voor uw Avast-account in en klik op Aanmelden. U kunt ook Aanmelden met Facebook of Aanmelden met Google selecteren om u aan te melden bij uw Avast-account met uw bestaande aanmeldingsgegevens voor Facebook of Google.

Uw Avast Passwords-abonnement is nu actief.

Andere activeringsopties

Avast Passwords activeren met een licentiebestand:

1. Open het e-mailbericht met de bestelbevestiging.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het bijgevoegde bestand License.avastlic om het op te slaan op uw pc.
  3. Dubbelklik op het pictogram Avast Antivirus op het bureaublad van Windows om de gebruikersinterface te openen.
  4. Ga naar MenuActiveringscode invoeren.
  5. Klik op Licentiebestand gebruiken.
  6. Zoek het licentiebestand op uw pc en klik op Openen.
  7. Controleer uw abonnementsgegevens en klik op Doorgaan.

Uw Avast Passwords-abonnement is nu actief.

Activeringsproblemen oplossen

Doe het volgende als u activeringsproblemen ondervindt:

1. Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd met verbindingsstreepjes.
  2. Probeer de volgende instructies uit om het abonnement te activeren via uw Avast-account als activeren met uw activeringscode nog steeds niet werkt.
  3. Controleer of uw Avast-account is geregistreerd met het e-mailadres dat u hebt gebruikt voor de aankoop van uw Avast Passwords-wachtwoord. Als u een ander e-mailadres hebt gebruikt, raadpleegt u het volgende artikel om het andere e-mailadres te koppelen aan uw Avast-account:
  4. Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over het gebruik van Avast Passwords:

Raadpleeg het volgende artikel om uw abonnement over te brengen op een ander apparaat:

• Avast Passwords 20.x voor Windows
  • Avast Passwords 2.x voor Mac

• Avast Premium Security 20.x voor Windows