Avast Passwords installeren

Avast Passwords is niet meer beschikbaar als zelfstandig product. Bestaande abonnementen blijven geldig en u kunt Avast Passwords blijven gebruiken als het al is geïnstalleerd op uw apparaat. Als u de zelfstandige versie van Avast Passwords opnieuw moet installeren, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast.

Avast Passwords is een programma voor wachtwoord- en gegevensbeheer waarmee u privacygevoelige informatie op een veilige manier op één plek kunt bewaren en waarmee u snel webformulieren kunt invullen en toegang kunt krijgen tot uw onlineaccounts.

Avast Passwords is beschikbaar als onderdeel van Avast Antivirus. In dit artikel vindt u instructies voor het installeren van Avast Passwords via de door u gekozen versie van Avast Antivirus.

In dit artikel vindt u instructies voor het downloaden en installeren van Avast Passwords. Als u Avast Security versie 13 of lager hebt geïnstalleerd op uw Mac en de downloadoptie voor Avast Passwords niet hebt uitgeschakeld tijdens de installatie van Avast Security, is Avast Passwords al geïnstalleerd op uw Mac. Als u Avast Security versie 14 of hoger hebt geïnstalleerd of als u Avast Security niet gebruikt, kunt u Avast Passwords installeren door de instructies in dit artikel te volgen.

Avast Passwords is niet meer beschikbaar in Google Play Store. Als u Avast Passwords geïnstalleerd had op uw Android-apparaat, kunt u de app opnieuw installeren door de instructies in dit artikel te volgen.

Avast Passwords is niet meer beschikbaar in de App Store. Als u Avast Passwords had geïnstalleerd op uw iOS-apparaat, kunt u de app opnieuw installeren door de instructies in dit artikel te volgen.

Avast Passwords installeren

1. Dubbelklik op het pictogram Avast Antivirus op het bureaublad van Windows om de gebruikersinterface te openen.
  2. Ga naar MenuInstellingen.
  3. Selecteer AlgemeenProbleemoplossing.
  4. Klik op Onderdelen toevoegen/wijzigen.
  5. Schakel het selectievakje naast Passwords (oud) in en klik op Wijzigen.
  6. Klik op Ja om de wijzigingen te bevestigen.
  7. Klik op Gereed.

Avast Passwords is nu geïnstalleerd. Als u beschikt over een betaalde versie van Avast Antivirus, raadpleegt u het volgende artikel om uw abonnement te activeren:

1. Controleer of er geen andere toepassing of ander antivirusprogramma wordt uitgevoerd op uw Mac.
  2. Klik op onderstaande knop om het installatiebestand van Avast Passwords te downloaden en sla het op een bekende locatie op uw Mac op (standaard worden gedownloade bestanden opgeslagen in de map Downloads).
    Avast Passwords voor Mac downloaden
  3. Dubbelklik op het gedownloade installatiebestand avast_passwords_installer.pkg.
  4. Klik op Doorgaan.
  5. Klik op Installeren.
  6. Gebruik wanneer daarom wordt gevraagd uw Touch ID om toestemming te verlenen voor de installatie, of klik op Gebruik wachtwoord..., voer uw beheerderswachtwoord in en klik op Installeer software.
  7. Wacht totdat Avast Passwords is geïnstalleerd op uw Mac en klik vervolgens op Sluiten.
  8. Klik op Naar prullenbak.

Avast Passwords is nu geïnstalleerd. Als u beschikt over een betaalde versie van Avast Antivirus, raadpleegt u het volgende artikel om uw abonnement te activeren:

1. Tik op het pictogram Google Play op het hoofdscherm van uw Android-apparaat.
  2. Tik linksboven op ☰ (drie lijntjes).
  3. Selecteer Mijn apps en gamesBibliotheek.
  4. Tik naast Avast Passwords op Installeren.

Avast Passwords is nu geïnstalleerd.

1. Tik op het symbool App Store op het hoofdscherm van uw iOS-apparaat.
  2. Tik rechtsboven op het symbool Account.
  3. Selecteer Aankopen.
  4. Tik op het wolkje naast Avast Passwords.

Avast Passwords is nu geïnstalleerd.

Probleemoplossing

Doe het volgende als u installatieproblemen ondervindt:

1. Probeer Avast Password toe te voegen via de Avast-installatiewizard. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Start de computer opnieuw en probeer Avast Passwords opnieuw te installeren aan de hand van de instructies in dit artikel.

Als het probleem aanhoudt, kunt u contact opnemen met de ondersteuning van Avast.

Doe het volgende als u installatieproblemen ondervindt:

1. Zorg ervoor dat uw Mac voldoet aan de minimale systeemvereisten.
  • Apple macOS 11.x (Big Sur), Apple macOS 10.15.x (Catalina), Apple macOS 10.14.x (Mojave), Apple macOS 10.13.x (High Sierra), Apple macOS 10.12.x (Sierra), Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan).
  • Mac met 64-bits Intel-processor.
  • 512 MB RAM-geheugen of meer (1 GB RAM-geheugen of meer aanbevolen).
  • 256 MB vrije ruimte op de harde schijf.
  • Internetverbinding voor het downloaden en activeren van de toepassing.
  • Bij voorkeur een standaardschermresolutie van ten minste 1024 x 768 pixels.
  1. Start de Mac opnieuw en probeer Avast Passwords opnieuw te installeren aan de hand van de instructies in dit artikel.

Als het probleem aanhoudt, kunt u contact opnemen met de ondersteuning van Avast.

Controleer of uw Android-apparaat voldoet aan de minimumvereisten, mocht u problemen ondervinden met de installatie.

• Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger
  • Internetverbinding voor het downloaden, activeren en gebruiken van de app

Als het probleem aanhoudt, kunt u contact opnemen met de ondersteuning van Avast.

Controleer of uw iOS-apparaat aan de minimumvereisten voldoet, mocht u problemen ondervinden met de installatie.

• Apple iOS 10.3 of hoger
  • Internetverbinding voor het downloaden, activeren en gebruiken van de app

Als het probleem aanhoudt, kunt u contact opnemen met de ondersteuning van Avast.

Verdere aanbevelingen

• Avast Passwords 20.x voor Windows
  • Avast Passwords 2.x voor Mac

• Avast Premium Security 20.x voor Windows

• Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger

• Apple iOS 10.3 of hoger